GÜNCEL 

BİRECİK BELEDİYE BAŞKANI MİRKELAM` DAN ÖRNEK MAHALLE MUHTARI MEHMET ŞAHİN`E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Birecik ilçesinde yapmış olduğu çalışmalarından Türkiye nin en genç Muhtarı Ünvanına sahip Birecik Saha Mahallesi Muhtarı Mehmet ŞAHİN, Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam tarafından mahallede yapmış olduğu örnek çalışmalarından dolayı Teşekkür plaketi taktim etti.

Read More
GÜNCEL 

Dünyanın sütü Denizli’den gidiyor

Türkiye’nin en büyük süt ve süt ürünleri üreticilerinden biri olan Aynes Gıda’nın yatırım, istihdam, üretim ve ihracatta rekor kırdığı açıklandı. Şirketin TMSF’ye devrolması sonrası işlenmiş süt miktarı yüzde 100 arttı. TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, “Türkiye’den 24 ülkeye ihracat gerçekleştirdik. İhracat rakamımız yüzde 110 oranında arttı” dedi.

Read More
GÜNCEL 

Yazılım sektörü 100 bin kişiye istihdam ile 10 milyar dolar ihracat hedefliyor

Ata Holding’in teknoloji ve yazılım şirketi ATP, halka arzdan elde ettiği geliri yeni yatırımlarına aktaracak. Şirketin CEO’su Ümit Cinali Türkiye ekonomisinin teknoloji sektörü ile büyüyeceğini belirterek “Ülkemizde yazılım ekosistemindeki büyüme ile birlikte 2025 yılına kadar 100 bin ek istihdam ve 10 milyar dolarlık ihracat potansiyeli öngörülüyor. Bu alanı pas geçmemeliyiz” diye konuştu.

Read More
Bugün 

Emirhan Öztürk zirveye adım adım ilerliyor

Son dönemlerin başarılı oyuncusu Emirhan Öztürk hedef büyüttü… Ekranların aranan yüzü Emirhan Öztürk oyunculuk alanında da hızlı adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Çukur, Savaşçı, Payitaht Abdülhamid, Kızılçağ gibi dizilerde gösterdiği performansla çıkışımı sürdürmeye devam ediyor. Başarılı oyuncu ayrıca Paşa Döner ve Mavi reklam filmlerinde de boy gösterirken oyunculuk anlamında alt yapısını güçlendirmek amacıyla 1 yıl boyunca eğitim aldı. Birçok tiyatro oyununda da sahne olan başarılı oyuncu Emirhan Öztürk “Birçok ünlü isim gibi podyumlardan oyunculuğa geçiş yaptım. Şu ana kadar oynadığım dizilerde de gösterdiğim performansla dikkatleri üzerime çekmeyi başardım. Önümüzdeki günlerde ekranlara…

Read More