1453 KRAL MEDYA `DAN TÜDKİYEB GENEL BAŞKANI NİHAT ÇELİK `E ZİYARET

1453 KRAL MEDYA `DAN TÜDKİYEB GENEL BAŞKANI NİHAT ÇELİK `E ZİYARET

KÜLTÜR SANAT 

1453 Kral Medya Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Yiğit, Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Nihat Çelik `i Makamında ziyaret etti.

Açıklama yok.

Çelik, 1453 Kral Medya Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Abdullah Yiğit Merkez Birliğimizi ziyaret etti. Kendileriyle sektörümüzün durumu ve mevcut sorunlar ile ilgili sohbet imkânı bulduk. Nazik ziyareti için Sayın Yiğit’e şahsım ve sektörüm adına teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Açıklama yok.

Yiğit ise Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanımız Sayın Nihat Çelik `i Makamında ziyaret ettik. TÜDKİYEB `in Örnek Çalışmalarını Başkan Çelik `ten duymak çok güzel İdi. Ayrıca 1453 Kral Medya `ya Bağlı Dünyanın 7 Kıtasında ve Ülkemizin 7 Bölgesinde bulunan yaklaşık en az 8 dilde en fazla 12 dilde çeviri programı ile Dünya dillerine çevrili 61 Ulusal, Yerel ve Uluslararası İnternet Gazeteleri hakkında bilgi verdik. Misafir perverliği için 1453 Kral Medya olarak teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar dilerim.

EMİN YİĞİT-ANKARA

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Related posts