TUSAD Başkanı; Turizm taşımacılık sektörüne “aşı olun” çağrısı yaptı

TUSAD Başkanı; Turizm taşımacılık sektörüne “aşı olun” çağrısı yaptı.

SAĞLIK 

TUSAD Başkanı; Turizm taşımacılık sektörüne “aşı olun” çağrısı yaptı.

İstanbul Turizm Seyahat Acentaları ve İşadamları Derneği (TUSAD) Başkanı Hasan Bayram, turizm taşımacılık sektörünün tüm çalışanlarının aşı imkanından faydalanması gerektiğini söyledi.

Açıklama yok.

TUSAD Başkanı Hasan Bayram, yaptığı açıklamada, acentaya kayıtlı şöför arkadaşların ve diğer çalışanların tamamı için Kovid-19 aşılama konusun ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Turizm taşımacılık sektöründe istihdam edilen çalışanların öncelikli sektör olarak aşı hakkının olması zaten bir avantaj olmuştu. Bu avantaja rağmen halen aşılanmayan sektör çalışanlarının olduğunu bilmekteyiz.

Açıklama yok.

TUSAD Başkanı Bayram açıklamasının devamında şunları söyledi:
“Turizmin lokomotifi olan transfer ve tur işinin güvenliğinin oluşturulması ve sağlıklı bir şekilde sürdürülebilmesi son derece önemli. Bilim dünyası Kovid-19 ile mücadelenin en etkin çözüm yolunun aşılama olduğunu belirtmektedir. Bu noktadan hareketle tüm çalışanlarımızın kendilerinin, ailelerinin ve turistin sağlığı için bulundukları çalışma koşullarının sağlıklı ve sürdürülebilir olması açısından verilen bu önemli aşılanma imkanından en hızlı şekilde faydalanmaları gere

HASAN BAYRAM-İSTANBUL

Related posts