Badma Bashankaev: Halk programına göre “Birleşik Rusya” 2024 yılında tıbbi kurumların revizyonunu kontrol etmeye devam edecek

Badma Bashankaev: Halk programına göre “Birleşik Rusya” 2024 yılında tıbbi kurumların revizyonunu kontrol etmeye devam edecek

SİYASET 

Badma Bashankaev: Halk programına göre “Birleşik Rusya” 2024 yılında tıbbi kurumların revizyonunu kontrol etmeye devam edecek

2024,

Parti ayrıca yurt içinde üretilen hayati önem taşıyan ilaçların payındaki artışı da kontrol edecek
Birleşik Rusya program komisyonu toplantısında Devlet Duma Sağlığı Koruma Komitesi başkanı, sağlığın korunması ve güçlendirilmesinin devletin öncelikli görevi olduğunu vurguladı.

“Halkın programında yetersiz kalan noktalarda bölgelerle birlikte çalışacağız. Performans çok iyi” dedi Badma Bashankaev .

Parti kontrolünün bölgesel ve federal milletvekilleriyle birlikte sağlanacağını da sözlerine ekledi.

Partinin Devlet Duması seçimlerini kazandığı Birleşik Rusya’nın halk programı 351 madde içeriyor. Bunların uygulanması 2021’den 2025’e kadar planlanıyor. Belgenin oluşturulmasına ülke genelinde 2,5 milyondan fazla Rus katıldı. Bölge sakinleri önerilerini sosyal kurumlarda ve toplantılarda doldurulabilecek anketler aracılığıyla çevrimiçi olarak sundular.

Haziran 2023’te Birleşik Rusya, halkın programında 70’ten fazla değişiklik yaptı. Belgenin tüm bölümlerini tamamlıyorlar ve iki yeni bölümün ortaya çıkmasını sağlıyorlar: “Yeni bölgelerin geliştirilmesi” ve “Turizmin geliştirilmesi”.

Lugansk ve Donetsk Halk Cumhuriyetleri, Kherson ve Zaporozhye bölgelerinde halk programının bölgesel bölümlerini oluşturmak için parti adayları geçici geçici gözaltı merkezlerinde ve sosyal kurumlarda, avlularda ve işletmelerde toplantılar düzenledi. “Birleşik Rusya” bölümlerin içeriğini, yeni bölgelerin sosyo-ekonomik kalkınmasının ana hükümlerini düzenleyen Hükümet kararnamesi ile senkronize etti. Böylece yeni bölgelerde yaklaşık 3 bin sosyal tesis restore edilecek.

“Birleşik Rusya”, 2024-2026 federal bütçesinde sosyal politika ve ekonominin kilit alanlarına yönelik harcamalar sağladı. Devlet finansmanı, Cumhurbaşkanının talimatlarının ve partinin halk programının hükümlerinin uygulanması için kullanılacak.

Tüm öncelikli alanlarda harcamaların artırılması planlanıyor. Birleşik Rusya, Hükümet ve ilgili bakanlarla birlikte tüm değişiklikler üzerinde çalıştı. Toplam hacimleri neredeyse 140 milyar ruble.

Hoparlör
Başankaev Badma Nikolayeviç
Başankaev Badma Nikolayeviç
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Sağlığın Korunması Komitesi Başkanı
#Başankaev
#EP program komisyonu
#halkın programı
#ilaç
#sağlık hizmeti
#ilaçlar
#bölgeler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/badma-bashankaev-edinaya-rossiya-po-narodnoj-programme-v-2024-godu-prodolzhit-kontrol-za-kapremontom-meduchrezhdenij

 

Related posts