YASEMİN SAKALLIOĞLU ANLATTI “Doğru Koca Nasıl Seçilir?”

YASEMİN SAKALLIOĞLU ANLATTI

“Doğru Koca Nasıl Seçilir?”

KÜLTÜR SANAT 

YASEMİN SAKALLIOĞLU’NDAN DOĞRU KOCA SEÇME TEKNİKLERİ

İstanbul’un yeni buluşma noktası Maximum Uniq Açıkhava, “BKM Yaz Etkinlikleri” kapsamında Yasemin Sakallıoğlu’nun “Doğru Koca Nasıl Seçilir?” adlı tek kişilik gösterisine ev sahipliği yaptı.

Geçtiğimiz Mart ayında oyuncu Burak Yırtar ile nikâh masasına oturan ve mutlu bir evlilik sürdüren komedyen Yasemin Sakallıoğlu, 30 Temmuz Cuma akşamı doğru koca bulmanın yollarını anlattığı tek kişilik gösterisi ile Maximum Uniq Açıkhava’yı kahkahaya boğdu.

GÖSTERİNİN GELİRİNİ TEMA VAKFI’NA BAĞIŞLADI

Pandemi nedeniyle uzun süre ara verdiği sahnelere yeniden dönmenin heyecanını yaşayan Yasemin Sakallıoğlu, ülkemizdeki orman yangınları sebebiyle zarar gören bölgelerin yeniden ağaçlandırılması için gösterisinin gelirini Tema Vakfı’na bağışladığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Duyarlı sanatçı, birbirinden komik aile hikayeleri ile izleyenlerine keyifli bir gece yaşattı.

SEYİRCİSİNDEN ÇEYREK ALTIN

Gösterisi sırasında gerçekleştirmek istediği bir mizansen için sahneye aldığı seyircisi Sakallıoğlu’na sürpriz yaparak çeyrek altın taktı. Seyircisinin bu jesti karşısında çok şaşıran ve mutluluğunu gizleyemeyen komedyen nikahlarında takılmayan altınlara ve akrabalarına gönderme yaparak izleyenleri kahkahaya boğdu.

Sakallıoğlu’nu izlemeye gelenler arasında sosyal media fenomenlerinden Kadir Ezildi, Gizem Hatipoğlu ve Naletbebe olarak bilinen Ömer Başdoğan da vardı.

MUSTAFA DENİZ -İSTANBUL

Related posts