TÜRK MADENCİ İŞ İNSANI İBRAHİM HALİL TOPRAK’TAN ÖZBEKİSTAN’A DEV YATIRIM

TÜRK MADENCİ İŞ İNSANI İBRAHİM HALİL TOPRAK’TAN ÖZBEKİSTAN’A DEV YATIRIM

ÖZEL HABER 

5 Haziran 2024 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye -Özbekistan İş Formu’nda Nitro Teknik Patlayıcı Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Toprak Özbekistan Cumhuriyeti Madencilik ve Jeoloji Bakanı Sn. Bobir Farkhadovich Islamov ile TOBB’de bir araya geldiler.

Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir

Türkiye`nin maden ve patlayıcı sektörünün öncü isimlerinden olan ve çok sayıda büyük projelere imza atan Nitro Teknik Patlayıcı Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş. bu seferde Özbekistan Cumhuriyetinde yapacağı maden yatırımı için Özbekistan Cumhuriyeti Madencilik ve Jeoloji Bakanı Sn. Bobir Farkhadovich Islamov tarafından Özbekistan’a davet edildi.

Bir 5 kişi görseli olabilir

Nitro Teknik Patlayıcı Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Toprak Özbekistan Cumhuriyeti Madencilik ve Jeoloji Bakanı Sn. Bobir Farkhadovich Islamov ile bir araya gelmesinden dolayı açıklamalarda bulundu.

Bir 6 kişi, Oval Ofis ve yazı görseli olabilir

İş İnsanı İbrahim Halil Toprak açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

Bugün Başkent Ankara’da Türkiye-Özbekistan İş Formu’nda Özbekistan Cumhuriyeti Madencilik ve Jeoloji Bakanı Sn. Bobir Farkhadovich Islamov ile bir araya geldik. Çok güzel bir görüşme yaptık. Ülkemiz için ve Özbekistan Cumhuriyeti için çok güzel projelere imza atacağız. Yakında Özbekistan’da yapacağımız yatırım için Bakanımız Sn. Bobir Farkhadovich Islamov bizleri Özbekistan`a davet etti. En yakın zamanda ekibimiz ile beraber Özbekistan`a gideceğiz. Biz Türk İş Adamları olarak ülkemiz ve kardeş ülke Özbekistan için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Özbekistan Türk Cumhuriyetindeki maden yatırımımız şimdiden Türkiye`miz ve Özbekistan için hayırlı uğurlu olsun.

Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilir

Özbekistan Cumhuriyeti Madencilik ve Jeoloji Bakanı Sn. Bobir Farkhadovich Islamov `ın bizlere vermiş olduğu sıcak karşılama ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Dedi.

Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

https://www.nitroteknikpatlayici.com.tr

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA –ÖZEL HABER

Bir 5 kişi görseli olabilir

 

Related posts

Leave a Comment