Teşkilat dizisinde bu hafta Fadi’nin şeytani planı nefesleri kesecek!

Bugün 

TRT 1’in Pazar akşamlarına damga vuran ve soluk soluğa izlenen yeni dizisi “Teşkilat”, 11 Nisan Pazar akşamı saat 20.00’de altıncı bölümüyle ekranlara geliyor.

TRT 1’in Pazar akşamlarına damga vuran ve soluk soluğa izlenen yeni dizisi “Teşkilat”, 11 Nisan Pazar akşamı saat 20.00’de altıncı bölümüyle ekranlara geliyor.

Yayınlandığı İlk bölümünden bu yana reytinglerin zirvesinden inmeyen ‘Teşkilat’ın yeni bölümünde; ekip Hulki’yi kurtarmak için Kuzey Irak’a gidiyor.

CEREN, SERDAR’IN HAMLESİ KARŞISINDA ŞOKE OLUYOR

Serdar’ın kimliğini açıklayıp kendisine evlenme teklif etmesiyle büyük şok yaşayan Ceren, bu sürpriz hamle karşısında ne yapacağını bilemez. Yolun sonuna geldiğini düşündüğü bir anda gelen bu hamle karşısında bocalayan Ceren’e geçmişinden gelen gizemli bir isim yardım eli uzatır..

HULKİ’Yİ KURTARMAK İÇİN TÜM İMKANLAR SEFERBER EDİLİYOR…
En güvendiği elemanı Leyal’in ekip tarafından ele geçirilmesiyle Zayed Fadi köşeye sıkışır. Hulki ve Leyal’in takas edilmesi teklifini kabul etmek zorunda kalır. Ekip, takasın güvenli biçimde gerçekleşmesi için her adımı planlayarak olağanüstü bir hazırlığa girişir. Pınar ve Hakkı keşif amacıyla Kuzey Irak’ta belirlenen bölgeye doğru yola çıkarlar. Leyal’i takasın gerçekleşeceği bölgeye götüren Serdar ve Zehra ise yola beklenmedik sürprizlerle karşı karşıya kalır.

FADİ’NİN ŞEYTANİ PLANI EKİBİ KÖŞEYE SIKIŞTIRIYOR…
Fadi de takas için kendi planlarını yapar. Bölgedeki terör odakları ile işbirliğine giden Fadi, Leyal’i kurtardıktan sonra ortalığı kan gölüne çevirecek şeytani bir plan kurar. Ekip, kurulan tuzağın içinden Hulki’yi sağ salim çıkarmaya çalışırken kendilerini çok daha büyük bir tehdidin içinde bulur.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

Related posts