TARIMKON GENEL BAŞKANI HAKAN YÜKSEL `DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

TARIMKON GENEL BAŞKANI HAKAN YÜKSEL `DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

GÜNCEL 

Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu (TARIMKON ) Genel Başkanı Hakan YÜKSEL, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yüksel, Toplumumuzun en önemli özelliklerinden birisi güçlü aile yapımızdır. Sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapımız, toplumumuzun temel yapı taşını oluşturur. Bir insanın hayattaki en önemli kazanımlarından biri olan babalık ise bu güçlü yapının temel direğidir.

Baba demek; güven, güç demektir. Baba demek; sevgi, emek demektir. Karşılıksız sevginin en güzel örneklerini bizlere veren babalarımız, sonsuz sevgi ve gayretleriyle, geleceğimize uzanan yolda bizlere rehberlik eden ilk öğreticilerimizdendir. Onlar bizim, yanındayken kendimizi güvende hissettiğimiz en büyük kahramanlarımız, gölgelerine sığındığımız ulu çınarlarımızdır.

Babalarımızın hayatları boyunca istedikleri en büyük dilekleri, evlatları için iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve geleceklerini güvence altına alabilmektir. Bizler de ailesi için her türlü fedakârlığı üstlenen, ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan, geleceğimizi güvence altına almak için özveriyle çaba harcayan ve evlatlarına tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan babalarımızın değerini bilerek onlara saygı ve sevgide kusur etmemeli, sadece bu anlamlı günde değil, her zaman gönüllerini hoş tutmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta bu aziz vatan uğrunda canlarını veren şehitlerimizin babaları olmak üzere, tüm babaların bu anlamlı gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Related posts