Seyfullah Türksoy, dünyaca ünlü organizatör Ahmet San’ın dev projesini anlattı HOLLYWOOD’U TÜRKİYE’YE GETİRİYOR

Seyfullah Türksoy, dünyaca ünlü organizatör Ahmet San’ın dev projesini anlattı
HOLLYWOOD’U TÜRKİYE’YE GETİRİYOR

GÜNCEL 

Seyfullah Türksoy, dünyaca ünlü organizatör Ahmet San’ın dev projesini anlattı
HOLLYWOOD’U TÜRKİYE’YE GETİRİYOR

İpekyolu Kamu Diplomasisi ve Ekomomik İşbirliği Teşkilatı Başkanı Dr. Seyfullah Türksoy, dünyaca ünlü duayen organizatör Ahmet San’ı ziyaret ederek, yapımı devam eden MİDEOOD projesi hakkında bilgi aldı. Mideood’u Türk sinema tarihinin en büyük ve en önemli projesi olarak nitelendiren Seyfullah Türksoy, “Bu projenin Cumhuriyetin 100. yılına en büyük armağan olacağına inanıyorum.

Tamamlandığında İstanbul, dünya sinema sektörünün Hollywood’dan sonraki en önemli cazibe merkezi olacak” dedi. Seyfullah Türksoy, sosyal medyada yaptığı paylaşımda şu görüşlere yer verdi:
Sezen Aksu, Tarkan, Mustafa Sandal, Mahzun Kırmızıgül, Kenan Doğulu, Sertap Erener gibi ünlü isimlerin menajerliğini yapan; Michael Jackson, Madonna, Tina Turner, Elton John, Pavarotti, Julio Iglasias, Rolling Stones, Chiristian Adam gibi dünya starlarını ve ABD eski Başkanı Bill Clinton’u Türkiye’ye getiren efsane organizatör, kadim dostum, ağabeyim Ahmet San’ı ziyaret ettim. Dünya çapında yeni bir proje için çaba sarfediyor. Projenin detaylarını dinledikçe adeta büyülendim.

Şu kadarını söyleyeyim; Cumhuriyetimizin 100. yılına en büyük ve anlamlı armağan olacak. Nasip olursa ben de bu projenin bir köşesinde yer alacağım. Sevgili Ahmet San, Midwood projesiyle Türkiye’yi ikinci bir HollyWood yapmayı planlıyor. Dünyanın ve Türkiye’nin en önemli sinema filmleri burada çekilecek. Bu proje, Ahmet San’ın sadece Türkiye’nin değil dünyanın da en başarılı ve vizyoner organizatörlerinden biri olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor. Yolun açık olsun Ahmet abi, başarıların daim olsun!

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Related posts