Sevgili Birecik `li ve Halfeti `li Hemşehrilerim; Bir Kesimin Değil, her kesimin adayı BEYAZ LİSTE BİRECİK TSO BAŞKAN ADAYI SADETTİN BİLGİN

Sevgili Birecik `li ve Halfeti `li Hemşehrilerim;

Bir Kesimin Değil, her kesimin adayı

BEYAZ LİSTE BİRECİK TSO BAŞKAN ADAYI SADETTİN BİLGİN

GÜNCEL 

Sevgili Birecik `li ve Halfeti `li Hemşehrilerim;

Bir Kesimin Değil, her kesimin adayı

BEYAZ LİSTE BİRECİK TSO BAŞKAN ADAYI SADETTİN BİLGİN

Dürüst, deneyimli, tarafsız, kendini milletine adamış güçlü ve birikimli, ticareti iyi bilen, oda’ya siyaset karıştırmayan, maddi beklentiler içinde olmayan kişilerin oda Başkanılığına ve Meclis üyeliğine seçilmeleri başarılı bir yönetim için önem taşımaktadır.

Ben, Sadettin BİLGİN olarak bu onurlu ve şerefli göreve son bir kez daha aday olduğumu siz kıymetli üyelerime bildirir ve destek vermenizi beklerim.

Beni tanıyanlar iyi bilirler ki; Başkanlık yaptığım süre boyunca ben, yönetimim ve meclis üyelerim ne OSB’den ne de Birecik TSO’dan bir tek kuruş maaş ve huzur hakkı almadık ve almadan da bu onurlu ve şerefli görevi sizlerin desteğiyle devam ettireceğiz.

Ben Birecik Ticaret ve Sanayi Odasını 2013’te teslim ederken 55.000,00-TL civarında kasamızda paramız vardı ve odanın tek kuruş borcu bulunmamaktaydı. Fakat 17.04.2018 Tarihinde Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığını teslim aldığımda Ticaret ve Sanayi odasının 1.734.614,50 TL borcu vardı. Bizim dönemimizde yapmış olduğumuz oda hizmet binasını ziraat bankasına ipotek etmişlerdi. Ben ve yönetimim göreve geldiğimizde bu borcun hepsini kapattarak ipoteği kaldırdık. Odamızın şuan itibariyle hiç bir borcu bulunmamaktadır.

HİZMETLERİMİZ
1 – Pandemi döneminde üyelerimizin kullanması için 20.000.000 TL kredi verdik.
2 – Mesleki Yeterlik kursları açıp üyelerimize eğitim verdik
3 – Üyelerimiz Şanlıurfa’ya gitmesinler diye KOSGEB bürosunu açtık ve üyelerimize hizmet etmeye devam ediyor.
4 – 2013 yılından 2018 yılına kadar hiç bir işlem yapılmayan organize sanayi bölgemizi faaliyete geçirdik ve altyapı ve üst yapısını tamamladık yatırımcılarımız hızla inşaatlarına devam ediyor. Şu an da 4 fabrikamız faalolarak çalışmakta olup 18 fabrikamız da inşaat halindedir.
5 – Organize Sanayi Bölgemizin genişlemesi için başvurular yapılmış en kısa sürede kamulaştırılacak olup yatırımyapmak isteyen yatırımcılarımız ve üyelerimiz ön talep formlarını doldurup müracaat edebilirler.
6 – Pandemi döneminde kapanmalar olduğundan üyelerimizin yanında olduk Oda Kayıt Belgesi, Faaliyet Belgesi,Ortaklık Teyit Belgesi ve Gazete ücretlerini kaldırdık 2019 yılından bugüne evrak ücretleri kaldırdık ve hiçbir üyemizden almayacağız.
7 – Halfeti İlçemize Organize sanayi bölgesi Kurulması için çalışmalarımız hızla devam etmektedir.
8 – Birecik Organize Sanayi Bölgesi’ne hizmet binası inşaa ederek, bölgemize kazandırdık.
9 – İlçemizde vergi ödül töreni yaptık ve ilk 10’na giren üyelerimize plaket takdiminde bulunduk
10 – Ticaret sicil işlemlerini tek çatı aldında topladık. Bundan sonra ki dönemde yeni kurulan şirketlerin Defterleriücretsiz tasdik edeceğiz.
11 – Hizmet binamızda Sadece Mali Müşavirlerimizin kullanacakları bir büro yapacağız
12 – Üyelerimize daha iyi hizmet vermek için Yeni Hizmet Binası yer araştırma çalışmalarımız devam ediyor. Birecikve Halfeti İlçemize yakışır bir hizmet binası yapacağız.
13 – TOBB görüşerek ilçemize okul kazandırdık ve temelini kısa bir süre sonra atıyoruz.
14 – Ticaret ve Sanayi Odamız ve Birecik Belediyesi ile birlikte 350 kişinin istihdam edileceği fabrikayı yaptık vebitirdik. Kasım ayında Faaliyete başlayacak olup 350 kardeşimize iş imkanı sağlayacağız.

Bütün aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum Saygı ve Sevgilerimle

Sadettin Bilgin
Birecik TSO Başkan Adayı

HABER: ABDULLAH YİĞİT

Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir

Related posts