Şehidimizin Ailesi Mehmetçiklerimize 50 Çift Çorap Hediye Etti

Şehidimizin annesi Günay Sönmez Mehmetçiklerimiz için kaleme aldığı mektubunda şu ifadelere yer verdi:

GÜNCEL 

Kahraman Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Erdoğan Sönmez’in Antalya’da yaşayan annesi Günay Sönmez ve babası İlyas Sönmez, Doğu Anadolu bölgesinde görev yapan askerlerimize 50 çift kışlık çorap hediye etmek için Bakanlığımıza mektup yazdı. Şehidimizin annesi kaleme aldığı mektubunda “Sizleri televizyonda gördükçe, duydukça, haberlerinizi aldıkça hep oğlum Erdoğan’ı hatırlıyorum” diyerek Mehmetçiklerimize hayır dualarını gönderdi. Şehidimizin evini ziyaret ederek Mehmetçiklerimize ulaştırılacak 50 çift çorabı teslim aldık ve şehidimizin kıymetli ailesine teşekkür ettik.

Şehidimizin annesi Günay Sönmez Mehmetçiklerimiz için kaleme aldığı mektubunda şu ifadelere yer verdi:

“Şehit ailesi Günay Sönmez’den tüm asker evlatlarına selam ve dua ile… Bir şehit annesi olarak sizlere yapabileceğim en güzel şey yuvanıza, ailelerinize sağ salim kavuşabilmeniz için bol bol dua etmektir. Oğlum, Erdoğanım şehit olduğundan beri (Şehit Piyade Uzman Çavuş Erdoğan Sönmez) telefonlarım çalmaz oldu. Erdoğanımın sesine hasret kaldım. Çok özledim. Acım hiç dinmiyor. Allah sizi analarınıza bağışlasın. Bir ana olarak toprağı sevmek düştü bahtıma. Napalım kader.. Vatan sağolsun.. Bayrağımız ezanımız sağolsun.

Sizleri televizyonda gördükçe, duydukça, haberlerinizi aldıkça hep oğlum Erdoğan’ı hatırlıyorum. Allah (cc) sizleri muhafaza buyursun, korusun, esirgesin, ailelerinize bağışlasın.

Asker oğluma, Erdoğanıma ayakları üşümesin diye çorap alırdım. Şimdi sizlere alıyorum. Bütçem yettiğince çorap aldım oğullarıma. Çoraplarınızı güle güle giyin. Ayaklarınız üşümesin. Rabbim ayaklarınıza taş değdirmesin İnşallah. Vatanın aslanları. Selam olsun sizlere.”

Kaynak:https://www.msb.gov.tr/SlaytHaber/2652021-40038

Related posts