ŞAHİN ASLAN TURİZM TAŞIMACILIK YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET ASLAN `DAN YENİ YIL MESAJI

ŞAHİN ASLAN TURİZM TAŞIMACILIK YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET ASLAN `DAN YENİ YIL MESAJI

GÜNCEL 

Şahin Aslan Turizm Taşımacılık Öğrenci ve Personel Servisi Gezi ve Tur Taşımacılığı Yönetim Kurulu Başkanı Genç Girişimci İş Adamı Mehmet Aslan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlandı.

Şahin Aslan Turizm Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Hayatımızda bıraktığı hatıralar ve kazanımlarla gerek ülkemiz gerekse dünya için önemli gelişmelere sahne olan bir yılı daha geride bırakırken, geçmiş yılı değerlendirme ve geleceği planlama adına fırsatlar sunan yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Açıklama yok.

2023 yılı Türkiye için yeni bir takvim yılı olmaktan çok daha büyük anlamlar taşımaktadır. Yeni yılda Cumhuriyetimiz 100’üncü yılına kavuşmuş olacaktır.

 

Bu sebeple 2023 yılında Milli Mücadele dönemlerinde ki azim ve inançla, Cumhuriyetimizin ilan edilişinde yaşadığımız sevinç ve coşkuyla; edinilmiş tecrübelerin ışığında daha güçlü ve daha üretken olacak, ülkemize ve geleceğimize duyduğumuz güvenle Büyük Türkiye’ye doğru hep birlikte yürümeye devam edeceğiz.

 

Ülkemiz ve tüm insanlık için, sevgi, barış ve hoşgörünün egemenliğinde, dostluk ve kardeşliğin daha güçlü yaşandığı, daha çalışkan, daha üretken bir yıl olması temennisiyle; 2023 yılını kutluyor, milletimizi ve Birecikli hemşehrilerimi en kalbi duygularımla selamlıyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Açıklama yok.

Related posts