Oscar ödüllü filmler Filmbox ekranlarında

Bugün 

2021 Oscar törenine FilmBox ekranlarında Oscar’lı filmlerle hazırlanın

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer alan önde gelen film ve dizi kanalı FilmBox, etkileyici öyküleri, dünya yıldızları ile buluşturan sinema filmleriyle ekranları heyecan ve eğlenceyle aydınlatıyor.

Sinema dünyasının en prestijli ödül töreni olan Akademi Ödüllerinin (Oscar), bu yıl gerçekleşeceği 25 Nisan gecesinde, Oscar kazanmış ve modern zaman klasiği olarak kabul edilen 3 film, FilmBox ekranlarında olacak. Oscar ödülü, sinema emekçilerinin, özellikle de yönetmen ve oyuncuların kariyerlerinden en yüksek noktayı temsil ediyor. Dünyayı saran Oscar heyecanı, keyifli filmlerin adresi FilmBox ekranlarında Oscar Ödüllü filmlerle start alıyor.

Paris’te Gece Yarısı (Midnight in Paris) – 25 Nisan Cumartesi – Saat: 19:55

FilmBox ekranlarında 25 Nisan Oscar’lı filmler maratonu, aşkı büyülü ve eğlenceli bir atmosferde anlatan Woody Allen filmi Paris’te Gece Yarısı (Midnight in Paris) ile başlıyor. Filmin öyküsünde, zengin ve güzel bir kadınla nişanlı genç bir yazar, müstakbel eşinin ailesinin bir iş gezisi nedeniyle büyük bir aşk duyduğu Paris’e gelir. Burada kendini, geleceğini ve ilişkisini kendi içinde sorgularken, Paris’te Gece Yarılarının, beklenmedik sihirli gezilere ve aşklara kapı açabileceğini fark eder. Dört dalda Oscar’a aday gösterilen Paris’te Gece Yarısı, Woody Allen’e “En İyi Orijinal Senaryo” dalında Oscar kazandırdı.  

Milyoner (Slumdog Millionaire) – 25 Nisan Cumartesi – Saat: 21:30

FilmBox ekranlarında 25 Nisan Oscar’lı filmler maratonunun ikinci bombası, dünya sinemasında büyük ses getiren ve 8 dalda Akademi Ödülü alarak 81. Oscar Ödüllerine damga vuran Milyoner (Slumdog Millionaire).Film fakir bir çocuğun büyüme öyküsünü ve yaşadığı aşkı, katıldığı bir yarışma programı çerçevesinde ele alıyor. Kenar mahallelerde büyümüş bir Mumbai çocuğu, “Kim Milyoner Olmak İster?” yarışmasının Hindistan versiyonuna katılır. Hile yapma şüphesiyle tutuklanır ve soruşturma sırasında geçmiş hayatında yaşadığı olaylar, yanıtları neden bildiğini açıklar. 10 dalda Oscar’a aday gösterilen Milyoner, aralarında “En İyi Film” in de yer aldığı 8 dalda Oscar kazandı.

Unutma Beni (Still Alice) – 25 Nisan Cumartesi – Saat: 23:35

FilmBox ekranlarında 25 Nisan Oscar’lı filmler maratonunun üçüncü ve son filminin başrolünde, Hollywood’un en güzel aktrislerinden Julianne Moore yer alıyor. Filmde, kendisine konulan Alzheimer teşhisiyle aile bağları test edilmeye başlayan bir dilbilim profesörünün öyküsü anlatılıyor. Unutma Beni’deki muhteşem performansı, Julianne Moore’a “En İyi Kadın Oyuncu” Oscar’ını kazandırdı.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

Related posts