Moda Fotoğrafçılığı dersleri veren Doğu Oba Özkan, işinde önemli bir iddia ortaya attı

Moda Fotoğrafçılığı dersleri veren Doğu Oba Özkan, işinde önemli bir iddia ortaya attı

GÜNCEL 

MAGAZİN DÜNYASININ FOTOĞRAF SANATÇISINA İHTİYACI VAR
Başkent Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Tekstil ve Moda Tasarımı bölümünde Öğretim Görevlisi olarak Temel Fotoğrafçılık ve Moda Fotoğrafçılığı dersleri veren Doğu Oba Özkan, işinde önemli bir iddia ortaya attı. Magazin dünyasının en büyük ihtiyacının fotoğraf sanatçısı olduğunu ifade eden başarılı isim, moda. Şarkıcı ve oyuncu hepsi benzer kareler oysaki bu büyük yanlış vurgusu yaptı.

Resim önizlemesi

Aynı dünyanın farklı sektörleri için konuşan Doğu Oba Özkan, özellikle oyuncular kamera karşısında nasıl bir karakter canlandırıyorsa fotoğraf çekilirken de bir karakter çıkarmalı ifadesinde bulundu. Ankara ve İstanbul’da çok sayıda ünlü markayla işbirliği içinde olan ve fotoğraf sanatçısı olarak kendi tarzını yaratan Doğu Oba Özkan “İyi bir oyuncu, şarkıcı ya da model çok rahatlıkla fotoğraflarından anlaşılır, fotoğraf magazin dünyası için kendini ifade etme şeklidir” dedi.

Resim önizlemesi

Fotoğraf sanatının genç ve tecrübeli ismi Doğu Oba Özkan, magazin dünyasının ifade yakalayacak fotoğraf sanatçısına ihtiyacı var diyerek sözlerini tamamladı.

SELÇUK AKA -İSTANBUL
Resim önizlemesi

Related posts