Mehmet Danaoğlu `ndan 23 Nisan mesajı

Mehmet Danaoğlu `ndan 23 Nisan mesajı

GÜNCEL 

Danaoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Gelecek Partisi Nizip İlçe Başkanı Yüksek Mimar Mehmet Danaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Danaoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 101. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı salgın sebebiyle alınan tedbirlere riayet ederek kutluyoruz.

“Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” esasıyla kurulan, Milli Mücadele’nin karargahı haline gelen ve 15 Temmuz’da bir kez daha gazi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi; bugün de devletimizin, demokrasimizin ve istikbalimizin en büyük teminatıdır.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğimizin güvencesi olan yavrularımıza ve tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan edilen 23 Nisan, ecdadımızın gelecek nesillere ne kadar değer verdiğini ve onlara ne kadar güvendiğini ortaya koymaktadır.

Bizler de tıpkı ecdadımız gibi çocuklarımızın milli ve manevi değerlerine güçlü bir şekilde bağlı, vizyon sahibi nesiller olarak yetişmesi adına sorumluluklarımızı yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Biliyoruz ki bu mesuliyet aynı zamanda vatanımızı kanları ve canları pahasına bize miras bırakan kahramanlarımıza olan borcumuzu da ifade etmektedir.

Bu mutlu gün vesilesiyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, hür irademizi ve bağımsızlığımızı borçlu olduğumuz Aziz Şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden Gazilerimizi rahmet ve şükranla yâd ediyorum.

Tüm çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor; sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Related posts