Lil Zey’den 1 gr eksik

Bugün 

Lil Zey’in Merakla Beklenen Yeni Şarkısı “1 gr eksik” Çıktı!

Türkçe rap sahnesindeki yerini her yeni çıkışıyla daha da sağlamlaştıran Lil Zey’in yeni şarkısı “1 gr eksik” şimdi Universal Music Türkiye etiketiyle dijital platformlarda!

“Birine karşı duyduğumuz güven, aynı zamanda içinde ihanetin tohumlarını barındırır.”  diyen genç sanatçı, güven, dostluk ve ihanet temalarını başarılı bir şekilde işleyen yeni şarkısı hakkında şunları söyledi: “Çünkü ihanet insanın doğasında saklıdır. İnanıyorum ki, yüksek rütbeli bir ruh için kötülüğe kötülükle karşılık vermek yoktur. O yüzden güvenimi kırarak beni hayal kırıklığına uğratmasına rağmen sessiz kalmayı seçtiğim tüm dost bildiklerime, bir o kadar da sesli ithafımdır, 1 gr eksik.”

Lil Zey kimdir?

Hip hop/trap sanatçısı ve DJ Lil Zey, Amerika Boston’daki Berklee College of Music’te şarkı yazarlığı ve müzik yönetimi eğitimi aldıktan sonra, RedZone Entertainment şirketinde stajyer A&R olarak Grammy ödüllü yapımcılar Tricky Stewart ve Terius “The Dream” Nash’le birlikte çalışmak için Georgia Atlanta’ya taşındı. Atlanta’dayken; A&R’lık süreçlerini endüstrinin en iyilerinden öğrenen Lil Zey, aynı zamanda DJ’lik kariyerine de orada başladı.

Hayatın her alanından ve özellikle de RedKeys Music çevresindeki arkadaşlarından ve müzisyenlerden oldukça fazla ilham alan Lil Zey, kişisel tecrübelerini daima sanatına yansıtıyor. Lil Zey aynı zamanda, yayımlanacak olan yeni projelerinde RedKeys Music bünyesindeki isimlerle iş birliği içinde olduğunun da ipuçlarını veriyor.

Khontkar’la aynı sahneyi paylaşan Lil Zey, Atlanta’nın Zone 6 sound’unu da Zorlu PSM’deki Thug Life partilerine getirdi. Tüm bunlar yeniyi keşfetmeye olan açlıkla birleşince; Lil Zey, Türkiye trap sahnesinde adından sıkça söz ettiren bir sanatçı oldu.

Genç yıldız, 17. Radyo Boğaziçi Müzik Ödülleri’nde de ‘En İyi Çıkış’ ödülünü kazandı.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

Related posts