HALİLİYE’DE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

HALİLİY E’DE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

GÜNCEL 

HALİLİY E’DE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

 

 

 

 

Şanlıurfa Haliliye İlçesinde Haliliye Belediyesi üstyapı hizmetleriyle mahallelerin çehresini değiştiren Fen İşleri Müdürlüğü, merkez mahalleleri sıcak asfalt ve kırsal mahalleleri ise sathi kaplama asfalt çalışmalarıyla konforlu hale getiriyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol açma, yapım, bakım ve onarım çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla çalışmalarını program dahilinde yürüten Fen İşleri, mesai kavramı gözetmeden ömrünü tamamlamış yollardaki altyapı çalışmalarının ardından yeniledikleri yollar ile mahallelerin çehresini değiştiriyor. Çalışmalarını merkez ve kırsal ayrımı yapmadan sürdüren ekipler, bir bir sıcak asfaltla buluşturdukları mahallelere İpekyol Mahallesini de ekledi. Merkezde periyodik olarak sürdürülen sıcak asfalt çalışmaları İpekyol Mahallesiyle devam ederken, tamamlanan yeni yollar mahalle sakinlerinden tam not alıyor. Merkez hummalı şekilde yürütülen çalışmalar kırsal mahallelerde ise ayrım gözetmeksizin sürdürülüyor. Kırsal Mağarcık ve Mamuca Mahallelerinde sathi kaplama asfalt öncesi hazırlıkları tamamlayan ekipler, bir yandan da stabilize yol çalışmasıyla yeni yolları hizmete sunuyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise merkez ve kırsal mahallelerde özverili bir şekilde devam eden çalışmalar ile hizmetin ulaşmadığı noktanın kalmayacağı kaydedildi.

TARİH 15.05.2023
İLETİ NO 116
KONU HALİLİYE’DE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
FTP BİLGİLERİ Sunucu: 213.14.45.58 K.Adı= basin Şifre= 123987

 

 

 

 

 

Değerli Basın Mensupları;

 

Ekte; ilgili bilgilendirme notu, fotoğraf ve görüntü yer almaktadır.

 

İnternet siteleri için link;

 

 

 

 

 

FTP Adresimiz:

Sunucu: 213.14.45.58

Kullanıcı adı: basin

Şifre: 123987

 

İyi Çalışmalar Dileriz;

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

 

 

Related posts