HALİLİYE BELEDİYE’SİNİN ÇORBA İKRAMI TAM NOT ALDI

HALİLİYE BELEDİYE’SİNİN ÇORBA İKRAMI TAM NOT ALDI

GÜNCEL 

HALİLİYE BELEDİYE’SİNİN ÇORBA İKRAMI TAM NOT ALDI

Haliliye Belediyesi’nin her sabah gönülleri ısıtan çorba ikramı, soğukların etkili olduğu bugünlerde akşam saatlerinde de vatandaşlara sunuluyor. Gönül Çorbası ikramı ile ısındıklarını kaydeden vatandaşlar, sosyal belediyeciliğin örneği olan hizmetten dolayı Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Bir 7 kişi görseli olabilir
Haliliye Belediyesi, Şanlıurfa’da etkili olan olumsuz hava koşullarına karşı mücadelesini sürdürüyor.
Sahadaki tuzlama, kar küreleme ve temizleme çalışmalarıyla başarılı bir tablo çizen Haliliye Belediyesine bağlı ilgili müdürlükler, soğukların etkili olduğu bugünlerde sosyal hizmetlerle yürekleri ısıtıyor.

Bir 10 kişi ve açık hava görseli olabilir
Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün soğuk havalarda kapı kapı ulaştırdığı aşevi hizmetinin yanı sıra dağıtılan sıcak çorba ikramı da vatandaşlardan tam not alıyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatıyla hafta için her sabah 06.00-08.00 saatleri artasında 4 noktada hizmet veren Gönül Çorbası, soğukların etkisini artırdığı 16.00-19.00 saatleri arasında da vatandaşlara ikram ediliyor.

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve su kütlesi görseli olabilir
Yoğunluğun fazla olduğu Toplanma Merkezinde tek kullanımlık bardalarda ikram edilen çorba ve ekmek, görevliler tarafından vatandaşlara dağıtılıyor. Sıcak çorba ile ısındıklarını kaydeden vatandaşlar ise sunulan hizmet dolayısıyla Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve ekibine teşekkür ediyor.

Bir 6 kişi ve açık hava görseli olabilir
Öte yandan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, çorba ikramının hafta içi 06.00 ile 08.00 saatleri ve 16.00 ile 19.00 saatleri arasında devam edeceği kaydedildi.

 

Related posts