HADİ ÖZTOP `TAN 23 NİSAN MESAJI

HADİ ÖZTOP `TAN 23 NİSAN MESAJI

GÜNCEL 

Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Öztop, Milli mücadelede bağımsızlık ve hürriyet uğruna nice bedeller ödemiş şanlı bir ecdadın evlatları, büyük badireler atlatmış yüce bir devletin fertleri olarak, halkın iradesinin her şeyin üzerinde olduğunun en büyük timsali olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 101. yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz.

Toprakları vatan kılan, toplulukları millet yapan ve hedefleri istikbâl yapan mukaddes değerler vardır. Bizlere düşen yüce devletimizi payidar kılmak ve bu cennet vatanda aziz milletimizin refah ve huzur içerisinde hür yaşaması için ecdadımızın emanetlerine sahip çıkmak, milli ve manevi değerlerimize bağlı gelecek nesiller yetiştirmektir.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin banisi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk; “Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.” sözlerinden de anlaşıldığı üzere büyük kıymet verdiği çocuklarımıza bu anlamlı günü “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” olarak armağan etmiştir.

Sevgili çocuklar;

Koronavirüs salgını nedeniyle evlerde olduğunuz bu süreçte, bu anlamlı günü büyük bir coşku ve sevinçle yüreklerinizde kutladığınızı yakînen hissediyorum.

Sizler bizim geleceğimizin teminatı, aydınlık yarınlarımızın parlayan güneşlerisiniz. Milli ve manevi değerlerimizi haiz, ülkesine ve devletine bağlı iyi bir yurttaş olarak yetişmeniz en büyük gayemizdir.

Sizlerden isteğimiz, yeniliklere ve değişime açık bireyler olarak kendinizi geliştirip ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine taşımak için yılmadan çalışmanızdır. Bu anlamda sizlere güvencimiz tamdır.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin 101’inci kuruluş yıl dönümünde, sizlerin ve tüm vatandaşlarımızın “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

Bu vesilesiyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, hür irademizi ve bağımsızlığımızı borçlu olduğumuz aziz şehitlerimizi ve bu toprakları bize vatan yapan kahraman ecdadımızı rahmetle, şanlı gazilerimizi şükranla yâd ediyorum.
HADİ ÖZTOP –VİRANŞEHİR

 

Related posts