GAİN’den sevgililer gününe özel film seçkisi

Bugün 

Türkiye’nin yeni nesil dijital içerik platformu GAİN’den 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel kısa film seçkisi “Aşk Her Şeyi Affeder mi?” başlığıyla şimdi yayında. Aşka, 21. yüzyılda flört etmeye ve ayrılığa dair soru sorduran, yeniden düşündüren 15 filmlik seçki şimdi Gain’de!

Tüm dünyada aşkın günü olarak kutlanan 14 Şubat’a özel hazırladığı kısa film seçkisi ile GAİN, ilişkilerin kendilerine özgü durumlarına farklı bakış açıları getirerek izleyicilere daha önce hiç düşünmediğiniz soru işaretlerine odaklanan dopdolu bir seyir deneyimi sunuyor.

“Aşk Her Şeyi Affeder mi?” kategori başlığı altında yer alan 15 farklı kısa filmin her birinde, yepyeni bir aşk ve ilişki deneyimi ele alınıyor. Yeni başlayan flörtlerden bitmek üzere olan evliliklere, arkadaşlıktan evrilen aşklardan, aldatma hikayelerine kadar ilişkilerin her bir evresini görebileceğiniz bu seçki ile 14 Şubat Sevgililer Gününüz çok farklı bir boyut kazanacak.

Her bir filmde izleyicinin kendisinden ve yaşadığı ilişkilerden bir parça bulacağı film seçkisinde; ‘Unexpected Item’, ‘Future Boyfriend’ , ‘Cupid’s Paradise’ , ‘Mutliverse Dating for Beginners’, ‘My Best Friend is Stuck’, ‘Come F*ck My Robot’, ‘Ctrl Z’, ‘Cuddle Party’, ‘How to Survive a Break up’, ‘Harry Grows Up’ , ‘A Date In 2025’, ‘Face Swap’, ‘Love is Blind’, ‘La Merde’ ve ‘Quiet on Set’ yer alıyor.

“Aşk Her Şeyi Affeder mi?” kategorisinde yer alan film seçkisi ile bildiğimiz ve bize sunulan aşkın çok daha ötesini ve katmanlı boyutlarını şimdi GAİN’de izlemeye hazır olun.

“Aşk Her Şeyi Affeder mi?” filmlerinin detayları…

Unexpected Item

Bazen ödediğinizden fazlasını alırsınız. Henry’nin süpermarkette yakaladığı fırsat bu kez diğerlerinden farklıdır. Bir açılmaya cesaret gösterme hikayesine odaklanan filmde Henry dilediği sonuca ulaşabilecek midir?

Future Boyfriend

Bir kadının romantik randevusu, erkeğin geçmişini anlatmasıyla garip bir hal alır. Birbirini yeni tanımaya başlayan bir çift olduklarını sanırken karşınızdaki kişinin aslında sizin 50 yıl sonraki halinizi bildiğinizi öğrenseniz ne yapardınız? Bu ilişki bir şansı hak eder mi?

 Cupid’s Paradise

Herkesin yüzeysel faktörlere göre derecelendirildiği ütopik bir dünyadayız. Jenn’in ise aşk tanrısının kölesi olmadan önce bir eş bulabilmek için 100 randevu şansı vardır. Ancak Jenn’in standartları yüksektir. Peki kendi standartlarına uygun bir randevuya çıkmak için Jenn’in yaptıklarının sonucu beklentilerini karşılayabilecek midir?

 My Best Friend is Stuck

En iyi arkadaşı Rachel’e gizlice aşık olan Connor, ona ayaklarını yerden kesecek bir doğum günü hediyesi alır. Sadece mecazen değil gerçek anlamda da ayakları yerden kesen bu hediye ve anlamı bir arkadaşlığı ilişkiye çevirmeye yetecek midir?

 Mutliverse Dating for Beginners

Romantik komediye sürrealist bir bakış. Ivy ve Dave adeta birbirleri için yaratılmıştır. Ta ki Ivy tek sözüyle Dave’i korkutana kadar. Ama bu sıradan bir gece değildir. Matrix’te bir aksama havada ise dejavu vardır. Ivy aşkı kuralına göre oynarsa nasıl sonuçlanacağını görme şansı yakalayabilecektir.

 Come F*ck My Robot

Craigslist’in gerçek bir paylaşımından uyarlanan bilim kurgu hikayesi. Yarattığı seks robotunun prototipiyle cinsel ilişkiye girecek birini arayan bir adam ve buna gönüllü olan 18 yaşındaki bakir bir erkek. Peki robotun konuyla ilgili düşüncesi olabilir mi?

 Ctrl Z

Manchester’da sıradan bir kafede geçen zamanlar arası bir yolculuk. Umutsuz aşka tutulmuş bir mucit zaman makinası icat eder. Böylece aşkını etkilemek için sınırsız şansa sahip olacaktır. Peki bunca zamandır deneyip başarılı olamadığı bu etkileme çabasında hangi hamle onu başarıya ulaştıracaktır?

 Cuddle Party

Boşanmanın eşiğinde bir çift, bir grup insanın katıldığı ‘sarılma terapisi’ne katılmaya karar verir. Fakat toksik ilişkileri terapiyi mahvederken aynı zamanda onları birleştiren şok edici bir olaya da sebep olacaktır.

 How to Survive a Break up

İki taraf için de çok zor olan bir ayrılıkla başa çıkma hikayesi. Tekrar bekar olmak, yeni flörtler, tek gecelik ilişkiler, ‘yardım’ etmeye çalışan arkadaşlar ve çok daha fazlası. Biten bir ilişkinin kaç evresi vardır? Peki bu evreleri atlatmak ne kadar kolaydır?

 Harry Grows Up

Aşk acısı çeken yalnız biri için New York oldukça acıtıcı olabilir. Özellikle bu kişi tek başına yaşayan 18 aylık biriyse.

 A Date In 2025

Yıl 2025. Süper teknolojik yapay zeka, genç adama acilen bir randevuya gitmesi gerektiğini aksi halde yalnızlıktan intihar edeceğini söyler. 40 küsür gündür sosyalleşmeden hayatına devam etmeye çalışan bir erkek gerçek bir randevuya ne kadar hazır olabilir?

 Face Swap

Bir adam karısını cinsel hayatlarını canlandırmak için yapay zeka kullanmaya ikna eder. Tahmin ettiğinden de iyi sonuç alacağını düşünen ve aslında pek de niyetli görünmeyen taraflardan sonunda asıl amacına hangisi ulaşacaktır.

 Love is Blind

Aşk üçgenine yepyeni bir bakış! Alice kendini tutkulu bir gencin kollarında bulur. Fakat bu sadakatsizliği onu duygusal bir mayın tarlasına sürükler. Suçluluk duymakla sadakatsizliğini örtbas etmek arasında gidip gelirken kendisini içinde bulduğu durum bir anda tahmin ettiğinden daha komplike bir hale gelecektir.

 La Merde

İlk izlenim için asla ikinci bir şansınız yoktur. Gerçek bir hikayeden uyarlanan komedi türündeki bu kısa filmde, yansıtmak istediğiniz izlenim için arkanızda bırakmamanız gerekenleri kontrol etmeyi unutmamanız gerektiği esprili bir dille anlatılıyor.

 Quiet on Set

İkinci Dünya Savaş yıllarında askerler perişan halde donarak ölürken bir anda olay 2015 yılında Norveç’te bir film setine dönüyor.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

Related posts