Firmamız ve seminerlerimiz hakkında AKANSEL EĞİTİM DANIŞMANLIK

Bugün GÜNCEL 

SEDAT SARIKAYA-KOCAELİ

Akansel Eğitim Danışmanlık 2011 yılından beri farklı firmaların sponsorluğunda onlarca başarılı seminer projelerine imza atmış olan İstanbul Üniversitesi Ekonometri Bölümü Lisans mezunu Ve Ekonomi ve Yönetim Yüksek Lisans Mezunu Kenan AKANSEL tarafından 30 Eylül 2016 tarihinde kurulmuştur. Aynı zamanda Kenan Akansel, sahip olduğu sertifikalarla, başarılı ve onur belgeleri ile kendini ispatlayarak özel firmalara üniversitelere eğitim vermeye devam etmektedir.

Kurulduğu günden bu yana az zamanda çok sayıda sertifika programları düzenleyen Akansel, binlerce kişinin kendini geliştirmesinde ve iş hayatında olumlu noktalara gelmesinde katkıda bulunmuştur.
Katılımcıların salondaki ve salondan çıktıktan sonraki hayatlarını en iyi hale getirmek için var gücüyle çalışan AKANSEL ve ekibi, bugün 100’ü aşkın dev kadrosuyla hizmet vermeye devam ediyor.
Kenan Akansel hedef ve hizmet ve ilgili konuşmasında AKANSEL, firma dinamiklerini
“Bizi biz yapan ve vizyonumuza her geçen gün yaklaştığımızı gösteren yegane değer, aldığımız yüzlerce teşekkür mesajlarıdır. Vizyonumuz Türkiye’nin her ilinde sürekli seminerler düzenleyerek, eğitime uzakta kalmış bölgelere de ulaşarak, düşük kar marjı ile topluma ve millete en iyi hizmeti sağlamaktır.” şeklinde tanımladı.

Related posts