FATİH BUCAK YİNE HAKLI ÇIKTI

Bugün GÜNCEL 

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL
Kanaat Önderi Fatih Bucak’ın aylar önce ABD’ye ilişkin yaptığı paylaşımlarla yine haklı çıktı. Bucak, bugün ABD’de yaşanan gerginliği aylar önceden söylemişti.

Bucak Aşireti’nin Kanaat Önderi Fatih Bucak, yaklaşık 3 ay önce ABD’ye ilişkin önemli tespitlerde bulunmuştu. Daha önce olduğu gibi Fatih Bucak’ın dedikleri yine gerçekleşti. Bucak, aylar önce yaptığı paylaşımda; “Delta force ile CIA seçim sonuçları için çatışıyor, ölü ve yaralı var, çatışma Amerika’ya sıçrar mı ? İç savaş çıkar mı ?
Çünkü bu kavga, Trump’ın kişisel mücadelesi değil. Gücünü bağımsızlık bildirgesinden alan milliyetçi Amerika ile Kraliçe’den icazetli küreselci sermaye odaklarının kıyasıya ve dahi ölümcül rekabeti” ifadelerine yer vermişti.

Bugün ise ABD’nin başkenti Washington DC’de seçim sonuçlarının resmileştirileceği Kongre oturumunu protesto eden Trump destekçilerinin gösterileri nedeniyle Kongre binasına giriş çıkışlar kapatıldı. ABD’nin başkenti Washington’da Donald Trump’a destek gösterisi düzenleyen bir grup protestocu, polis barikatını aşarak Kongre binasına girdi.
Washington’da, Seçiciler Kurulu oylarının sayıldığı ve 3 Kasım 2020’deki başkanlık seçimlerinin sonuçlarının resmileştiği Kongre oturumu devam ederken Trump destekçileri de Kongre binasının dışında protesto düzenliyor. Göstericilerden bir grubun polis barikatını aşarak Kongre binasına girmesi sonucu polisin biber gazıyla müdahalesine ilişkin görüntüler sosyal medyaya yansıdı.
Öte yandan Arizona’daki seçim sonuçlarına itirazı değerlendiren Senato, olaylar nedeniyle oturuma ara verdi.”Senato Başkanı” sıfatıyla söz konusu oturumu yöneten Başkan Yardımcısı Mike Pence’in ise güvenlik nedeniyle binadan çıkarıldığı öğrenildi.

Related posts