Erdoğan, Eyyübiye Belediyesi’ni Tebrik Etti

Erdoğan, Eyyübiye Belediyesi’ni Tebrik Etti

KÜLTÜR SANAT 

Erdoğan, Eyyübiye Belediyesi’ni Tebrik Etti

 

 

 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’nin de katıldığı Şanlıurfa’daki bir dizi programa iştirak etmek üzere kente gelen Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Eyyübiye Belediyesini ziyaret etti. Başkan Mehmet Kuş tarafından makamda ağırlanan Erdoğan’a, ilçede uygulanan ve devam eden yatırımlar hakkında bilgi verildi.

Şanlıurfa ziyareti kapsamında Eyyübiye Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde tamamlanarak resmi açılış öncesi hizmete sunulan sınav merkezi ve gençlik merkezlerini ziyaret eden Erdoğan, üniversite sınavlarına hazırlanan gençler ile sohbet ederek tavsiyelerde bulundu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanvekili Mehmet Karademir, İlçe Koordinatörü Metin Çadırcı, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hamza Göktaş ile birlikte Eyyübiye Sınav Hazırlık Merkezi’ni ziyaret eden Mehmet Erdoğan, Türkiye’nin en büyük tarım arazilerine sahip Şanlıurfa’da gençlerin bu yönde üniversite tercihi yapmalarını önemli bulduğunu kaydetti.

Belediyelerin öğrencilere yönelik sunduğu desteklerin büyük bir hizmet olduğunu ifade eden Erdoğan, 2010 yılında yapılan anayasa değişikliğiyle belediyelerin sunduğu dershane ve burs hizmetlerinin önünün açıldığını anımsatarak, Eyyübiye Belediyesi’ni bu yöndeki yatırımlarından dolayı tebrik etti.

Eyyübiye Belediyesi tarafından temin edilen üniversiteye hazırlık ders kitaplarını öğrencilere dağıtan Erdoğan ve Kuş, sınavlara iyi hazırlanmaları yönünde gençlere tavsiyelerde bulunarak, başarılar dilediler.

Eyyübiye Belediyesi, ekonomik durumu iyi olmayan, etüt merkezleri veya özel ders imkânlarına ulaşamayan gençler için farklı mekânlarda üniversiteye hazırlık kursları açıyor. Gençlik merkezleri, kitap otakları ve sınav hazırlık merkezinde üniversite sınavlarına hazırlanan gençlerin her türlü ihtiyacını karşılayan Eyyübiye Belediyesi, sosyo-ekonomik sorunların çözümüne de katkı sunuyor.

 

 

 

 


YOUTUBE VİDEO LİNK: https://youtu.be/clXfwgEuENw
VİDEO İNDİRME LİNKİ : https://we.tl/t-aSvsfWgNDv

 

EYYÜBİYE BELEDİYESİ
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
T: 0414 315 14 15

www.eyyubiye.bel.tr

Related posts