Engellilerden Başkan Kuş ve Eyyübiye Belediyesi’ne Teşekkür

Engellilerden Başkan Kuş ve Eyyübiye Belediyesi’ne Teşekkür

GÜNCEL 

Engellilerden Başkan Kuş ve Eyyübiye Belediyesi’ne Teşekkür

 

 

 

Hayatın her alanında engelli bireylerin yanında olmaya devam eden Eyyübiye Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle düzenlediği etkinlikte, Şanlıurfa’da faaliyet gösteren altı derneğin yönetici ve üyelerini bir araya getirdi.

Engellilerin rahatlıkla ulaşabileceği Eyyübiye’deki bir restaurantta düzenlenen etkinliğe, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcıları M. İlhami Günbeği, Mehmet Elgün ve Ali Çiftçi, Şanlıurfa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Bilici, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Çoban ve Abdulkadir Karakeçili, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mehmet Beşli ile engelli derneklerine kayıtlı engelliler ile aileleri katıldı.

Programa katılan engelli vatandaşları masalarında tek tek ziyaret ederek sohbet eden ve günlerini kutlayan Başkan Mehmet Kuş, sadece özel günlerde değil, hayatın her safhasında, senenin tüm günlerinde engelli bireylerle yakın ilişki içinde olduklarını, onları da tüm insanlar gibi gördüklerini ancak dezavantajlarından dolayı pozitif ayrımcılık yaptıklarını söyleyerek, etkinliğe katılanlara teşekkür etti.

Etkinliğe katılan dernek başkanları ve katılımcılarda Başkan Mehmet Kuş’a ve Eyyübiye Belediyesi’ne teşekkür ettiler.


YOUTUBE VİDEO LİNK: https://youtu.be/Sk2i8pd1OCs
VİDEO İNDİRME LİNKİ : https://we.tl/t-FZ19i1begP

 

EYYÜBİYE BELEDİYESİ
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
T: 0414 315 14 15

www.eyyubiye.bel.tr

 

 

Related posts