Gürcistan Başbakanı Irakli Garibashvili’nin Ülkemizi Ziyaretine İlişkin Basın Açıklaması

Gürcistan Başbakanı Irakli Garibashvili, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabetle, 1 Haziran 2021 tarihinde ülkemize resmî bir ziyaret gerçekleştirecektir.

EGO SPORLU DÜNYA AEROBİK CİMNASTİK ŞAMPİYONU AYŞE BEGÜM ONBAŞI BAŞKENT’TE COŞKUYLA KARŞILANDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Spor Kulübü sporcusu ve Milli Cimnastikçisi Ayşe Begüm Onbaşı, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda dünya şampiyonu oldu.

Emine Erdoğan, Kitaplar ve Kâğıtlar Sergisi’nin açılışını yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Asitane Vakfı'nın düzenlediği "Kitaplar ve Kâğıtlar Sergisi"nin açılışını gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı

HALK EKMEK TARLADAN SOFRAYA BAKLİYAT ÜRÜNLERİNİ TAŞIYACAK

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kırsal kalkınmayı artırmaya yönelik verdiği “Benim en büyük hayalim Ankaralıyı zengin etmek, kırsalda işsizliği azaltmak” sözünü yerine getiriyor.

BÜYÜKŞEHİRDEN DEV İÇME SUYU MÜJDESİ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından revize edilen Arsin İçme Suyu Projesi İLBANK A.Ş. tarafından ihale edildi. 3 ilçede toplam 45 mahalle sağlıklı içme suyuna kavuşacak

Bakan Bilgin: “İş’te Anne Projemizden 52 Bine Yakın Annemiz Faydalandı”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, İŞKUR’un annelerin işgücü piyasasına katılımını desteklemek amacıyla sağladığı teşvik ve desteklere ilişkin açıklama yaptı.

 “Emporiumx” kripto para borsasında yerini aldı

Dünyada ve Türkiye’de birçok yatırımcısı bulunan Emporiumx (EPX), dünyanın önde gelen borsalarından biri olan Probit Borsasında listelenmeye başladı.

Terörle Mücadele Başta Olmak Üzere Bakanlığımızın Faaliyetlerine İlişkin Basın Bilgilendirmesi Yapıldı

Terörle mücadele başta olmak üzere Millî Savunma Bakanlığının faaliyetlerine ilişkin olarak basın bilgilendirme videosu hazırlandı. Videoda şu bilgilere yer verildi:

KIZILAY MEYDANI’NDA ÜCRETSİZ İNTERNET DÖNEMİ BAŞLADI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “İnternete erişim hakkının temel bir insan hakkı olduğuna inanıyoruz” diyerek ilk etapta 35 meydanda ücretsiz internet hizmeti sağlanacağını duyurdu.