Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Patellafemoral Eklem Toplantısı’na katıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Patellafemoral Eklem Toplantısı’na katıldı

GÜNCEL 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Patellafemoral Eklem Toplantısı’na katıldı

“Gelişen KKTC’de sağlık sistemini güçlendirmek önemlidir ve iyi doktorların halka hizmet ettiğini görmek mutluluk vericidir”

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Girne Elexus Hotel’de düzenlenen Patellafemoral Eklem Toplantısı’na katıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmada, KKTC’nin her geçen gün gelişmekte olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Tatar, bir turizm destinasyonu olarak farklı konferanslara ev sahipliği yapabilecek bir aşamaya geldiğini söyledi.

Anavatan Türkiye’nin tıp alanında geliştiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar, bu başarıların gurur verici olduğunu belirtip önemli olanın, Türkiye Cumhuriyeti’ndeki başarılarla birlikte ülkemize de aynı şekilde tıp alanındaki gelişmelerin yansıdığını sözlerine ekledi.

Her geçen gün farklı tecrübelerle elde edilen birikimlerin, KKTC’deki meslektaşlarla paylaşılmasının önemine dikkati çeken Cumhurbaşkanı Tatar, sistem olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin sağlık sisteminin KKTC’ye de yansıtılmasının, bizim sağlık sistemimizin de daha iyi bir noktaya gelmesinin en büyük temennisi olduğunu vurguladı.
“Sağlık, her şeyin esasıdır” diyerek İskele bölgesinde yeni bir hastanenin açılışını yapacaklarını belirten Cumhurbaşkanı Tatar, ülkemizdeki refahın artması için bu yatırımların önemli olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Tatar, gelişen KKTC’de sağlık sistemini güçlendirmenin önemini ve iyi doktorların halka hizmet ettiğini görmenin mutluluk verici olduğunu ifade ederek sağlık turizmi sektörünün de gelişmesi için çalışmalar yapıldığını dile getirdi. Yakın gelecekte KKTC’yi bir istikrarın beklediğini ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, KKTC’nin şehitler diyarı olduğunu Kıbrıs Türk halkının bu topraklarda refah ve mutluluk içerisinde yaşamasının önemine vurgu yaparak toplantının düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

 

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-patellafemoral-eklem-toplantisina-katildi-10451

 

 

Related posts