Cumhurbaşkanı Ersin Tatar eşi Sibel Tatar ile birlikte, Kurban Bayramı dolayısıyla halka açık bayram tebriği kabul etti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar eşi Sibel Tatar ile birlikte, Kurban Bayramı dolayısıyla halka açık bayram tebriği kabul etti

KÜLTÜR SANAT 

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar eşi Sibel Tatar ile birlikte, Kurban Bayramı dolayısıyla halka açık bayram tebriği kabul etti:
09.07.2022

“Birlik ve beraberlik içinde sıkıntılı günlerin üstesinden geleceğimize inancım tamdır”

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar eşi Sibel Tatar ile birlikte, Kurban Bayramı’nın birinci günü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı’nda halka açık bayram tebriği kabul etti.

Cumhurbaşkanı Tatar, tebrik kabulünde basına yaptığı açıklamada tüm halkımızın, Anavatan Türkiye’nin ve tüm İslam aleminin bayramını kutlayarak milli mücadele yıllarında olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde bugün de sıkıntılı günlerin üstesinden devletimizin ve halkımızın yaptığı fedakarlık ve çalışmalarla gelineceğine inancının tam olduğunu vurguladı.

“Halkımıza ve Anavatanımıza hep güvendik. Bağımsızlığımız ve hürriyetimiz böyle kazanılmıştır” diyen Cumhurbaşkanı Tatar, devlete güvenmenin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin de desteğiyle devletimize tüm paydaşlar ve halk kitleriyle birlik ve beraberlik içinde sahip çıkmanın önemine işaret etti.

Bayram gününde dinimize uygun olarak kırgınlık ve küskünlüklerin geride kalmasını dileyen Cumhurbaşkanı Tatar, geleceğe umutla bakabilmenin özgüveni içinde sıkıntıları aşmamızın gerekliliğini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Tatar; “Polisimiz, hayvancımız, çiftçimiz, memurlarımız, ekonomimize katkı koyan tüm çalışanlar, basın mensupları ve tüm halkımızın bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.

Pandemi döneminde büyük özveriyle sağlığımızı korumak için çalışan sağlık çalışanlarına da teşekkür eden Cumhurbaşkanı Tatar, yeniden vaka sayısında artış yaşanan Covid-19 salgınına karşı halkımızı temkinli olmaya ve kapalı ortamlarda maske kullanımına dikkat etmeye davet etti. Bayram süresince trafikte dikkatli olunması çağrısında da bulunan Cumhurbaşkanı Tatar, Kurban Bayramı’nda trafik kazası yaşanmamasını temenni etti.

Bayram tebriğine üst düzey siyasi yetkililer, askeri erkan, bakan, milletvekilleri ve yurttaşlar katıldı.

Dosya Adı

 

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-esi-sibel-tatar-ile-birlikte-kurban-bayrami-9995

 

 

Related posts