CEVDET YILDIRIM `DAN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

CEVDET YILDIRIM `DAN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

GÜNCEL 

Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı Gaziantepli İş Adamı Cevdet Yıldırım, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yıldırım Mesajında, “Ülkemizde nüfusumuzun azımsanamayacak bir bölümünü engelli vatandaşlarımız oluşturmaktadır. Hepimizin birer engelli adayı olduğunu asla unutmadan engelleri sevgi ile aşmalıyız.” ifadelerini kullandı.

Yıldırım, açıklamasında şunları söyledi:

“İnancımızın ve kültürümüzün önemle üzerinde durduğu, tavsiye ettiği kardeşlik ve dayanışma duyguları, insana yönelik duyarlılığımızı had safhaya çıkarmaktadır.

Engelsiz bir yaşam ve Türkiye için, gerçekleştirilen yasal düzenlemelerle sayıları milyonlarla ifade edilen engelli vatandaşlarımızın istihdamdan eğitime, bakım hizmetlerinden sosyal yardımlara kadar ihtiyaç duyduğu her alanda önemli mesafeler kat edilmiştir. Böylece engelli kardeşlerimiz meslek edinip, daha üretken hale gelmiştir. Kendiişlerini yapabilen ve kendilerine yetebilen bireyler olmaları ve toplumsal hayata katılımlarını görmek bizleri mutlu etmektedir.

 

Bu düşüncelerle Engelliler Haftası’nın toplumsal farkındalığı arttırmasını temenni ediyor, tüm engelli kardeşlerimize ve ailelerine sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyor, her birini sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Related posts