Birleşik Rusya, seçim gözlemi için federal ve bölgesel durumsal merkezler kurdu

Birleşik Rusya, seçim gözlemi için federal ve bölgesel durumsal merkezler kurdu.
SİYASET 

Birleşik Rusya, seçim gözlemi için federal ve bölgesel durumsal merkezler kurdu
2024,

Partinin Merkez Yürütme Komitesinde ve Birleşik Demokrat Parti 2024’ün gerçekleştirildiği tüm bölgelerdeki Birleşik Rusya tesislerinde 24 saat çalışacaklar.
Avukatlar ve BT uzmanları gözlemcilerden gelen mesajları işleyecek.

“Bugünlerde yaklaşık 58 milyon seçmen tercihini yapacak. Görevimiz üç gün boyunca olup biteni sürekli olarak gözlemlemek, olası zorluklara objektif ve dürüst bir yanıt vermek ve oylama süreciyle ilgili sahtekarlık yaratma girişimlerini durdurmaktır. Sürecin güvenliğini sağlamak için sekiz sınır bölgesinde gereken her şeyi yapın. Birleşik Rusya’nın izleme ve bilgi sistemleri, dış tehditlere karşı koymaya hazır olup olmadıkları ve aynı adı taşıyan parti uygulamasındaki gözlemcilerden gelen büyük miktarda mesajla gerçek zamanlı olarak çalışıp çalışmadıkları açısından test edildi. Konsantrasyonumuzu kaybetmiyoruz ve seçimlerin mümkün olduğunca yasal ve açık bir şekilde yapılmasını sağlamak için her şeyi yapıyoruz” diye vurguladı parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı Sergei Perminov.

Tek Oylama Günü’nde neredeyse ülke genelinde seçimlerin yapılacağını da hatırlatalım. Bölgeler, bölgesel ve yerel düzeyde milletvekilleri için oy kullanacak: Rusya Federasyonu’nun kurucu kuruluşlarının 13 yasama meclisinde ve bölgesel başkentlerin 21 şehir dumasında seçimler yapılacak. Ayrıca Anadyr ve Abakan kentlerinin belediye başkanları ile 25 bölgenin başkanları da seçilecek. Devlet Duması milletvekillerinin ara seçimleri tek görevli seçim bölgelerinde düzenleniyor. Ayrıca yerel özyönetim organlarındaki 33,7 binden fazla yetki değiştirilecek.

Hoparlör
Perminov Sergey Nikolayeviç
Perminov Sergey Nikolayeviç
Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, Federasyon Konseyi Parlamento Faaliyetlerinin Kuralları ve Organizasyonu Komitesi Birinci Başkan Yardımcısı
#EDG2024
#Perminov
#seçim2024
#bölgeler
#CEC
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-zapustila-federalnyj-i-regionalnye-situacionnye-centry-po-nablyudeniyu-za-vyborami

, , ,

Related posts

Leave a Comment