Beykoz Üniversitesi 2021 güz dönemi yüksek lisans programlarına kayıtlar başladı

Beykoz Üniversitesi 2021 güz dönemi yüksek lisans programlarına kayıtlar başladı

EĞİTİM 

Beykoz Üniversitesi 2021 güz dönemi yüksek lisans programlarına kayıtlar başladı

 

Beykoz Üniversitesi’nin 2021 güz dönemi yüksek lisans programlarına kayıtlar başladı. Beykoz Üniversitesi yüksek lisans yapmak isteyen adaylara, Lisansüstü Programlar Enstitüsü’nde, 15 yüksek lisans programı sunuyor. Yoğun çalışmasına rağmen lisansüstü eğitimine devam etmek isteyen adaylar için uzaktan eğitimle yüksek lisans yapma imkânı da sunan üniversite, yeni dönemde sanal ortamda sunulacak canlı ve tekrar derslerle akademik tecrübelerini yüksek lisans öğrencilerine aktaracak.

 

Beykoz Üniversitesi 2021 güz dönemi yüksek lisans kayıtları başladı. Kariyerinde fark yaratmak ve alanında derinleşmek isteyenler için önemli fırsatlar sunan yüksek lisans derslerini Beykoz Üniversitesi hem örgün hem de uzaktan eğitim modeliyle gerçekleştiriyor. Lisansüstü eğitime devam etmek isteyenler, Beykoz Üniversitesi yüksek lisans programlarına 16 Ekim 2021 tarihine kadar başvurup, kayıt yaptırabilir.

 

 

15 yüksek lisans programı mevcut

Beykoz Üniversitesi Lisansüstü Programlar Enstitüsü güz döneminde adaylara 15 yüksek lisans programı sunuyor. Adaylar, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yüksek Lisans Programı (Tezli-Tezsiz), Uluslararası Ticaret ve Lojistik (Uzaktan Eğitim) Yüksek Lisans Programı (Tezsiz), Bilgisayar Mühendisliği İngilizce Yüksek Lisans Programı (Tezli-Tezsiz), İletişim Tasarımı ve Göstergebilim Yüksek Lisans Programı (Tezli-Tezsiz), İşletme İngilizce Yüksek Lisans Programı (Tezli-Tezsiz), İşletme Yüksek Lisans Programı (Tezsiz), İşletme (Uzaktan Eğitim) Yüksek Lisans Programı (Tezsiz), Yapı Yönetimi Yüksek Lisans Programı (Tezli) ile İş ve Örgüt Psikolojisi (Tezsiz) yüksek lisans programlarına başvuru yapabilecekler. Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı (Tezli- Tezsiz) için başvuru ve mülakat süreci ise tamamlandı.

 

Örgün ve yoğun tempoda çalışanlar için uzaktan eğitim imkanlarıyla yüksek lisans programları oluşturan üniversite, yeni dönemde de sanal ortamda sunulan canlı ve tekrar derslerle akademik tecrübelerini yüksek lisans öğrencilerine aktaracak. İşletme ile Uluslararası Ticaret ve Lojistik alanlarında uzaktan eğitim imkanlarını kullanan üniversite, adayların zaman ve mekân problemine de çözümler sunuyor.

 

Uzaktan yüksek lisans kayıtları da başladı

Güçlü akademik kadrosu, uygulamalı ve kişiye özel olanaklarıyla, mesleki derinlik kazanmak isteyenlere yüksek lisans programlarıyla fırsatlar sunan Beykoz Üniversitesi’nde tezli ve tezsiz lisansüstü eğitim almak mümkün. Üniversite’nin 15 yüksek lisans programından 9’u tezsiz olarak gerçekleştirilirken 6’sı tezli program olarak dikkat çekiyor. Bilgisayar Mühendisliği, İşletme, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, İletişim Tasarımı ve Göstergebilim, İş ve Örgüt Psikolojisi ve Klinik Psikoloji gibi önemli kariyer olanakları barındıran yüksek lisans programlarının tümünde tezsiz programlar bulunuyor.

 

Yüksek lisans başvuru şartları neler?

Beykoz Üniversitesi’nin yüksek lisans programlarına başvuracak en az 4 yıllık bir yüksek öğretim kurumundan mezun olan adaylarda, tezsiz programlar için ALES ya da yabancı dil şartı aranmıyor. Tezli yüksek lisans programları için ise ALES’ten Eşit Ağırlık (EA) türünde en az 55 ve üzeri puan alınması gerekiyor. Beykoz Üniversitesi’nin lisansüstü programlarına online başvuru yapılabiliyor. Beykoz Üniversitesi, yüksek lisans yapmak isteyenlere banka ve kredi kartlarıyla yaptığı anlaşmalarla 10 taksite kadar ödeme kolaylığı sağlıyor.

 

Beykoz Üniversitesi Lisansüstü Programlar Enstitüsü 2021 güz dönemi yüksek lisans programlarının başvuru koşulları ve ödeme seçenekleriyle ilgili ayrıntılı bilgi www.beykoz.edu.tr adresi üzerinden alınabilir.

 

 

 

EDİTÖRE NOT: Yenilikçi vizyonu temsil eden, kalite odaklı, uluslararası yeni nesil bir üniversite olarak dikkat çeken Beykoz Üniversitesi’nin temeli İstanbul Kavacık’ta 2008 yılında Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu’nun kurulması ile atıldı. Türkiye Lojistik Araştırmaları ve Eğitimi Vakfı tarafından 2016 yılında kurulan üniversite’nin kurucu rektörlüğünü, halen üniversitenin Rektörü olan Prof. Dr. Mehmet Durman yaptı. Beykoz Üniversitesi bünyesinde bir lisansüstü programlar enstitüsü, dört fakülte, iki yüksekokul, iki meslek yüksekokulu bulunuyor. Üniversitede, “İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi Sosyal Bilimler Fakültesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi” lisans eğitimi verirken, “Yabancı Diller Yüksekokulu ve Sivil Havacılık Yüksekokulu” ile “Meslek Yüksekokulu, Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu” da önlisans eğitimi veriyor. “Fark yaratan bir üniversite olma” hedefiyle akademik hayatta varlığını sürdüren Beykoz Üniversitesi’nin öğrenci sayısı 4 bin 900 iken, bugüne kadar verilen mezun sayısı 5 bini aştı. İstanbul Beykoz’daki beş yerleşkede eğitim-öğretime devam eden Beykoz Üniversitesi, 231 akademisyen ve 74 idari personel, uygulamalı ve kişiye özel eğitim programları ile öğrencilerini hayata ve hayallerindeki mesleğe hazırlıyor.

 

Related posts