BAŞKAN MEHMET DANAOĞLU BAŞKANLIĞINDA NİZİP `TE BİR İLK

BAŞKAN MEHMET DANAOĞLU BAŞKANLIĞINDA NİZİP `TE BİR İLK

GÜNCEL 

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Danaoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Gelecek Partisi Nizip İlçe Başkanı Nizip İnşaat Müteahhitler Derneği Başkanı Yüksek Mimar Mehmet Danaoğlu Nizip ilçesinde bir ilke imza attı Nizip ilçesinde muhalefet parti ilçe başkanlarını basın toplantısında basın mensupları önünde ilk defa bir araya getirdi.

Gelecek Partisi Nizip İlçe Başkanı Yüksek Mimar Mehmet Danaoğlu ev sahipliğinde toplantıya katılan İlçe Başkanları CHP Nizip İlçe Başkanı Haluk Kahraman, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mustafa Bilici, ANAP İlçe Başkanı Hasan Tosun, Deva Partisi İlçe Başkanı Ömer Kılıçparlar, Saadet Partisi İlçe Başkanı Müslüm Bulanık, DP İlçe Başkanı Mustafa İnal katıldı.

Başkan Danaoğlu ilçe başkanları toplantısı sonrası basın mensuplarına açıklama yaptı.

Başkan Danaoğlu, Yaptığı Açıklamasında şunları söyledi: Öncelikle Nizip İlçemizde ve Türkiye`mizde bir ilki ilçemizde gerçekleştirdik bugün ilçemizde görev yapan 7 parti ilçe başkanları bir araya gelerek ilçemiz için ve ülkemiz için ne yapmamız gerektiğini masaya yatırdık ve basın mensupları arkadaşlarımızın soru cevap şeklinde cevap verdik. Yeşil Nizip ilçemize daha en iyi yere getirmek için ortak karar alarak çalışmalara bugünden itibaren çalışmalara başladık. Amacımız halkımızın taleplerini yerine getirerek ilçemizi en iyi yere getirmek olduğunu ifade ederek. Bugün toplantımıza Tüm Mahalefet ilçe başkanlarımızı davet ettik. bir araya geldik ama Hdp ilçe Başkanı Yurt dışında olduğu için katılmadı. İyi Parti ilçe başkanı ise gelmedi.

Related posts