Başkan Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkür ettiler

Başkan Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkür ettiler.

GÜNCEL 

HALİLİYE BELEDİYESİ İLE MİLLET EVLERİNDE MESLEK ÖĞRENİYORLAR

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi tarafından hizmete sunulan millet evlerinde açılan kurslar, kursiyerlerin meslek edinmelerine yardımcı oluyor. Alanında uzman eğitmenlerden eğitimler alan kursiyeler, aldıkları eğitimlerle aile bütçelerine katkılar sağlıyor.

Ak Parti Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın eğitim alanında yürüttüğü çalışmalardan olan millet evleri, bünyesindeki kurslarla eğitim alanında Şanlıurfalılara hizmet veriyor. Ahmet Yesevi, Sırrın ve Süleymaniye mahallelerinde hizmete sunulan millet evlerinde; bilgisayar, dikiş nakış, el sanatları ve kuaförlük kursları açıldı. Gençlerin ve kadınların yoğun ilgi gösterdiği kuşlarda, Kovid-19 tedbirleri kapsamında eğitimler veriliyor. Eğitim aldıkları kursları başarıyla bitiren kursiyerlere, Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika da taktim veriliyor.

Özellikle el sanatları ve dikiş nakış kurslarında eğitim alan kadınlar, yaptıkları ürünlerle de aile bütçelerine katkılar sağlıyor. Açılan kurslardan duydukları memnuniyeti dile getiren kursiyerler, kendilerine sağlanan imkanlardan dolayı Başkan Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkür ettiler.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki kurslara kayıtlar devam ederken, vatandaşların ayrıntılı bilgi alabilmeleri için 4442263 numaralı Haliliye Belediyesi İletişim Merkezine arayabilecekleri kaydedildi.

HABER:ABDULLAH YİĞİT

Related posts