BAŞKAN KUŞ, DOĞALGAZ ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN KUŞ, DOĞALGAZ ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

GÜNCEL 

BAŞKAN KUŞ, DOĞALGAZ ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, doğalgaz çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği alanlarda incelemelerde bulunup, çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı. Başkan Kuş,” Söz vermiştik, doğalgaz çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Vatandaşlarımızdan ricamız, doğalgaza kavuşmaları için abonelik işlemlerini hızlandırmaları.” Dedi.

Bir 7 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, doğalgaz çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği alanlarda incelemelerde bulunup, çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı. Başkan Kuş,” Söz vermiştik, doğalgaz çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Vatandaşlarımızdan ricamız, doğalgaza kavuşmaları için abonelik işlemlerini hızlandırmaları.” Dedi. Seçimden önce ‘Eyyübiye doğalgazla buluşacak’ sözünü veren ve bunun için seçildiği ilk günden itibaren gece gündüz çalışan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, çalışmaların meyvesini geçtiğimiz aylarda almıştı. İlk kazmanın vurulup, ilk meşalenin de yakılmasının ardından ilk etapta doğalgazla buluşacak olan Eyüpkent, Hayati Harrani, Asya, Süleymanşah ve Ruha mahallelerindeki çalışmalar, AKSA Doğalgaz firması tarafından devam ediyor. Alanda süren çalışmaları AKSA Doğalgaz Şirket Müdürü M. Nezih Ural, Hayati Harrani Mahalle Muhtarı Fethi Kaya ve bölge sakinleriyle birlikte inceleyen Başkan Kuş, vatandaşlara abonelik işlemlerini hızlandırmaları çağrısında bulundu.

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Çalışmaların hummalı bir şekilde devam ettiği alanları inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,”Heyecanımız zirvede. Söz vermiştik Eyyübiye’ye Doğalgazı getireceğiz diye ama bazı kesim buna inanmadı. Eyyübiye’ye doğalgazın gelmesi mucize ve imkansız diye söylemlerde bulundular. Allah’a çok şükür ekibimizin ve Doğalgaz Müdürü Muhammed beyin hummalı çalışmaları ile aylar önce ilk meşaleyi yaktık. Bugün de hatlar çekilmeye başladı. inşallah Haziran ayı itibari ile evler doğalgaza kavuşacak. Buradan Eyyübiye’li kardeşlerimizden isteğim şu; Ruha, Süleymanşah, Hayati Harrani , Eyyüpkent ve Asya mahalle sakinlerinin ivedi bir şekilde abonelik işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekiyor. Bu konu ile ilgili doğalgaz Müdürümüz Muhammed bey ile yapmış olduğumuz görüşmede inşallah kısa bir dönem içerisinde merkezi bir binada abonelik işlemlerini gerçekleştirilebilmesi için geçici bir ofis kurulacak. Bunun için vatandaşımız yorulmadan evine yakın olan merkezi yerde abonelik işlemlerini yapabilmesi için hizmeti ayağına getirmiş olacağız. Vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getirdik. tabii buradan Muhtarlarımızın da ciddi emekleri oldu. Sağ olsun onlarda vatandaşlarımıza ev ev hane hane dolaşıp abonelik işlemlerinin gerçekleşmesi için çabalıyorlar. Ben buradan 5 mahalle muhtarımıza ayrıca şükranlarımı iletiyorum. Özellikle 5 mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızdan abonelik işlemlerinin hızlı bir şekilde gerçekleşmesini istirham ediyoruz. Çünkü kış yakın. Bu kış inşallah evlerinde peteklerinin yanında ısınacaklar. “dedi.

Bir yol ve sokak görseli olabilir

AKSA Doğalgaz Şirket Müdürü Muhammed Nezih Ural verdiği destekten dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür ederek,” Eyyübiye Belediye Başkanımız ile birlikte yürütmüş olduğumuz bu yolda artık çok ciddi bir şekilde daha mutluyuz. Zira evlerin önünden hat çekme işlemlerimiz başladı ve geriye kalan işlemimiz abonelik işlemlerinin yapılması. Abonelik işlemlerinin yapılmasından sonra binanın önünde servis kutusunu yaparak vatandaşımıza doğalgaz servisini yapacağız. Vatandaşımızdan ricamız şu; Kış gelmeden vatandaşlarımızın abonelik işlemlerini bitirmesi istiyorum. Bu sürecin başından bu yana bizlerden desteğini esirgemeyen Eyyübiye Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. “ şeklinde konuştu.

Bir yol ve sokak görseli olabilir

Hayati Harrani mahalle muhtarı Fethi Kaya ve Süleymanşah mahalle muhtarı Halil Yıldız da çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirip,” Gelmez dediler, geldi. Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a, Aksa Müdürümüz Muhammed Ural beye ayrıca emeklerinden dolayı teşekkür ederim. İyi ki varlar. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Mehmet Kuş başkanımızdan ve Aksa Müdürümüze tekrardan teşekkür ederiz.” Dedi.

 

Related posts