Başkan Kuş, Ailelere El Uzatmaya Devam Ediyor

Başkan Kuş, Ailelere El Uzatmaya Devam Ediyor

KÜLTÜR SANAT 

Başkan Kuş, Ailelere El Uzatmaya Devam Ediyor

 

 

 

 

Kış soğukları bastırmadan önce ilçede yaşayan yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi ailelerin sorunlarını çözen ve dertlerine çare olmaya çalışan Şanlıurfa  Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Selçuklu Mahallesi’ni ziyaret etti.

Muhtarlar Mehmet Veysi Aydoğdu ve Mahmut Karakuşlu ile birlikte Selçuklu Mahallesi’ndeki ihtiyaç sahibi ve engelli bireylerin yaşadığı aileleri ziyaret eden Başkan Kuş, ailelerin eksiklerini tek tek kendisi tespit etti.

Muhtarların belirlediği ve Eyyübiye Belediyesi İyilik Merkezi aracılığıyla destek olunacak ailelerin evlerine gidip, hane halkıyla görüşen ve evlerin genel durumunu inceleyen Başkan Kuş, mutfaklara girip dolapları açıp bakmayı ihmal etmedi. Başkan Kuş, bazı evlerin bakım onarımlarının yapılmasını, bazılarının ise ev eşyası gibi çeşitli ihtiyaçlarının giderilmesi için yanındaki yetkililere talimat verdi.

Yağışlı havaya rağmen mahalledeki ziyaretlerine ara vermeden devam eden Başkan Kuş, mahalle sakinleriyle sohbet edip, çocuklara oyuncak hediye etti.

Muhtarlar, mahallelerinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere desteğinden dolayı Başkan Mehmet Kuş şahsında Eyyübiye Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

 


YOUTUBE VİDEO LİNK: https://youtu.be/Q5nA3S6Wee8
VİDEO İNDİRME LİNKİ : https://we.tl/t-TSyeg4ayZ3

 

EYYÜBİYE BELEDİYESİ
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
T: 0414 315 14 15

www.eyyubiye.bel.tr

 

 

 

Related posts