BAŞKAN CANPOLAT’TAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN CANPOLAT’TAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

GÜNCEL 

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Babalar, hayata hazırlayan öğretmen, elimizden tutan güvendir” ifadelerini kullandı.

“Varlığını çocuklarına armağan eden fedakârlığın timsali olan babaların, Babalar Günü kutlu olsun” sözleriyle mesajına başlayan Başkan Mehmet Canpolat, şunları kaydetti:
“Yüreği avucunda, her daim çocukları için gayret eden babalar, evlatlar için sığınılan liman, yaslanılan dağdır. Babalar, hayata hazırlayan öğretmen, elimizden tutan güvendir. Evlatları için koşulsuz koşan rehber, sığınağımızda güvenle yatışımız, barınağımızda çatımızdır. İlim, irfan, gelenek-görenek ve hayatın her safhasında babalar, ilk öğretmenimizdir. Eli öpülesi, hayır vesilesi, asilliğin silsilesi, emniyet abidesi olan babalara layık olan evlatlar olmamız dileğiyle bütün babaların, baba olmayı bekleyenleri ve baba olmak isteyenlerin Babalar Günü’nü kutlarım. Haliliye Belediyesi olarak elimizden geldiğince, Allah’ın emanetidir bilinciyle yetim çocuklarımıza daima ulaşma gayreti içindeyiz. Belediye olarak, bu yetim çocuklarımıza babalarının gölgesi olabilmek en büyük huzur kaynağımızdır. Bu vesileyle vefat eden babalarımıza Allah’tan rahmet diler, Yüce Allah’tan hayatta olanlara uzun, sağlıklı, huzur dolu bir hayat dilerim. Çocuklarına alın teri, göz nuruyla babalık yapan, evine helal ekmek getirme mücadelesi veren bütün babaların, Babalar Günü kutlu olsun.”

Related posts