Andrey Turchak: Kirov bölgesi, sosyal gazlaştırma sırasında yararlanıcıları desteklemek için Cumhurbaşkanı’nın talimatlarını yerine getirdi

Andrey Turchak: Kirov bölgesi, sosyal gazlaştırma sırasında yararlanıcıları desteklemek için Cumhurbaşkanı’nın talimatlarını yerine getirdi

SİYASET 

Andrey Turchak: Kirov bölgesi, sosyal gazlaştırma sırasında yararlanıcıları desteklemek için Cumhurbaşkanı’nın talimatlarını yerine getirdi
2024,

Vladimir Putin tarafından kurulan 13 vatandaş kategorisinin tamamı sübvansiyon alıyor
Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreteri, Kirov bölgesinde imzalanan 20 bin sözleşmeden 17,5 bininin halihazırda yerine getirildiğini – arsa sınırlarına gaz sağlandığını belirtti. Katkovo.

“En önemli şey, iki yıldan kısa bir süre içinde büyük Kirov aglomerasyonu boyunca gaz bağlantısına yönelik teknik yeteneğin sağlanmasıdır. Banliyö bölgelerindeki tüm yerleşim yerlerine, tüm köylere artık gaz sağlanıyor. Geriye kalan tek şey sözleşmeleri imzalamak ve gazı doğrudan arsalara ve hanelere bağlamaya başlamak. Ülke genelinde 1 milyondan fazla sözleşme imzalandı, 900 bini imzalandı” dedi Andrey Turchak .

Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreteri, devlet başkanının kararıyla sosyal gazlaştırma programının süresiz ilan edildiğini ve sosyal tesisler için geçerli olduğunu hatırlattı: hastaneler, klinikler, okullar, anaokulları ve ilk yardım istasyonları.

“Burada tempoyu artırmamız gerekiyor. Bir takım tesisler için başvurular yapıldı, hayata geçiriliyor ama Kirov bölgesinde ne kadar sosyal tesis olduğunu biliyoruz. Federal bütçe, programın önümüzdeki üç yıl boyunca uygulanması için gerekli tüm fonları sağladı, bu nedenle Başkan tarafından Rusya bölgelerinin sosyal gazlaştırılmasına yönelik olarak belirlenen görevin yerine getirileceğine hiç şüphe yok” diye vurguladı Andrei Turchak.

Gazprom Mezhregiongaz LLC Genel Müdürü Sergei Gustov , Kirov bölgesinde 140 yeni yerleşim yerine gaz sağlanacağını kaydetti.

“40 bine yakın hane evinde gaza bağlanma imkanına sahip olacak. Birleşik Rusya temsilcilerinin ve köy büyüklerinin ortak ziyaretleri sayesinde gaz boru hatlarının döşendiği bağlantılı evlerin büyük bir yüzdesine ulaşmayı başardığımız için Alexander Valentinovich’e (Sokolov – editörün notu) teşekkür ederiz” dedi Sergei Gustov.

Buna karşılık, partinin bölge şubesi sekreteri, Kirov bölgesi valisi Alexander Sokolov , yararlanıcıların bir arsaya boru döşemek ve ekipman satın almak için en az 100 bin ruble tazminat alabileceklerini hatırlattı.

“Bu yardıma ilave vatandaş kategorilerini de dahil edeceğiz. Geçen yıl Kuzey Askeri Bölge savaşçılarının aileleri oraya dahil edildi; pek çok aile bundan yararlandı. Gazprom ile sadece ek gazlaştırma değil, aynı zamanda Kirov bölgesinin diğer belediye ve ilçelerinde de hızlandırılmış bir gazlaştırma programına sahip olmamız konusunda anlaştık. Yakın gelecekte Kirov bölgesinin güneybatısını gazlaştıracağız ve ardından yeni bir program geliştireceğiz. Umarım öngörülebilir gelecekte tüm Kirov bölgesi gaza dönüştürülecektir” diye özetledi bölge başkanı.

Birleşik Rusya fraksiyonunun değiştirdiği şekliyle gazın sahalara ücretsiz teslimatına ilişkin yasanın 2021 yılında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından imzalandığını hatırlayalım . Devlet Hizmetleri portalı ve MFC şubeleri, Gazprom Mezhregiongaz abone noktaları ve gazlaştırma operatörlerinin web siteleri aracılığıyla sosyal ek gazlaştırma başvurusunda bulunabilirsiniz.

Parti ayrıca, sosyal gazlaştırma sırasında yararlanıcıları desteklemek için önlemlerin genişletilmesini başlattı ve bunların ülke geneline genişletilmesini ve çeşitli vatandaş kategorileri için minimum ekipman setinin maliyetini standartlaştırmayı önerdi.

“Birleşik Rusya”, gaz ekipmanı alımı için tercihli kategorilere en az 100 bin ruble sübvansiyon sağlanması yönünde Başkan’ın emrinin bölgelerde uygulanmasını kontrol ediyor. Bölgeler bu amaçlar için şimdiden 2,4 milyar ruble aldı.

Hoparlör
Turçak Andrey Anatolyeviç
Turçak Andrey Anatolyeviç
Parti Genel Konseyi Sekreteri, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Federasyon Konseyi Birinci Başkan Yardımcısı
#Turçak
#Gustov
#Sokolov
#Kirov bölgesi
#ön gazlaştırma
#sosyal gazlaştırma
#ayrıcalıklar
#başlangıçgazı
#Ev sahipliği
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/andrej-turchak-kirovskaya-oblast-vypolnila-poruchenie-prezidenta-po-podderzhke-lgotnikov-pri-socialnoj-dogazifikacii

 

 

 

Related posts