ALİ SÖKMEN ‘DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

ALİ SÖKMEN ‘DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

GÜNCEL 

Ak Parti İstanbul 27.Dönem Milletvekili Aday Adayı Ali Sökmen, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Sökmen, mesajında, 30 Ağustos’un, Türk milletinin karşısına çıkan tüm engelleri milli birlik ve beraberlik içerisinde aşmasının somut bir ifadesi olduğunu vurguladı.

Bayramı tebrik eden Sökmen , “30 Ağustos Zaferi gibi bir gurur ve coşkuyu yaşamamıza vesile olan, ülkemizin bağımsızlığını, kalkınmasını ve modernleşmesini sağlayan, cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, onun kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.” ifadelerini kullandı.

Şanlı mücadelenin gelecekte de ilham kaynağı olmaya devam edeceğini vurgulayan Sökmen, şöyle dedi:

“Türk milleti, dün Çanakkale’de, İstiklal Harbi’nde, 15 Temmuz’da olduğu gibi bugün de ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, birliğine ve dirliğine yönelik hain saldırılara karşı, geçmişten aldığı ilhamla, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde, hür ve bağımsız yaşama azim ve kararlılığını ilelebet sürdürecektir. Bu azim ve kararlılıkla askeri, siyasi, içtimai ve iktisadi alanlarda gerçekleştirilen kazanımlarla ülkemizin bölgesindeki ve dünyadaki önemi daha da pekiştirilmiş küresel güç haline gelmesi yolunda büyük merhaleler kat edilmiştir.”

MUHAMMED FURKAN YİĞİT-İSTANBUL

Related posts