Birleşik Rusya milletvekilleri: Öğretmenler devletin desteğidir, çalışmaları geleceğin temelidir, ülkenin refahına katkıdır

Birleşik Rusya milletvekilleri: Öğretmenler devletin desteğidir, çalışmaları geleceğin temelidir, ülkenin refahına katkıdır.
Birleşik Rusya milletvekilleri: Öğretmenler devletin desteğidir, çalışmaları geleceğin temelidir, ülkenin refahına katkıdır

Birleşik Rusya milletvekilleri: Öğretmenler devletin desteğidir, çalışmaları geleceğin temelidir, ülkenin refahına katkıdır
2024,

Ülke çapındaki parti temsilcileri öğretmenleri mesleki tatillerinden dolayı tebrik ediyor
Devlet Duması’ndaki Birleşik Rusya grubunun başkanı Vladimir Vasiliev, kendisine ana diline, Rus kültürüne ve tarihine sevgi, Rusya halklarının geleneklerine ve inançlarına saygı aşılayan öğretmenlere teşekkür etti.

“En zor koşullarda öğrencilerini gerçek vatanseverler olarak yetiştiren Donbass ve Novorossia öğretmenlerine özel şükranlarımızı sunuyoruz. Sovyet şairi Robert Rozhdestvensky şöyle yazdı: “Öğretmenlik uzun vadeli bir meslektir, dünyadaki en önemli meslektir.” Bu bayramda öğrencilerimize sağlık, refah ve gurur diliyorum” dedi.

Devlet Duması’ndaki Birleşik Rusya fraksiyonunun koordinatörü Alena Arshinova, bir öğretmenin işi geleceğin temelidir, ülkemizin refahına bir katkıdır, öğretmenlerin devletimiz için gerçek bir destek olduğunu vurguladı. Yeni Okul partisi projesi .

Birleşik Rusya’nın halk programını uygulayarak öğretmenler ve eğitimciler için rahat çalışma koşulları yaratmak için çalıştığını belirtti: okulların inşası ve revizyonu devam ediyor ve onları modern ekipmanlarla donatıyor. Öğretmenlerin sosyal statülerinin iyileştirilmesine yönelik çalışmalar sürüyor.

“Yeni Okul partisi projesi kapsamında Rusya Federasyonu Eğitim Bakanlığı ile birlikte 2022 yılından bu yana 4.491 okulu elden geçirdik. 2019’dan bu yana, 855,6 bin yer için 1.419 okul inşa edildi ve bu, Başkan Vladimir Putin’in 2024 yılı sonuna kadar 1.300 yeni okul inşa etme emrini planlanandan önce yerine getirdi. Alena Arshinova, bu yıl anaokulu, ortaöğretim meslek okulları ve üniversitelerdeki öğretmenlerin üzerindeki bürokratik yükü azaltmak için yasayı genişlettik” dedi.

Ayrıca, Birleşik Rusya’nın girişimiyle, nüfusu 100 binden az olan yerleşim yerlerinde çalışan öğretmenlere yönelik sınıf yönetimi ödemelerini artırmayı amaçlayan bütçede değişiklikler yapıldığını hatırlattı. Derslerde gadget kullanımı sınırlıdır.

Devlet Duma Bilim ve Yüksek Öğrenim Komitesi Birinci Başkan Yardımcısı Alexander Mazhuga, öğretmenlerin hayatlarını çocuklara ve onların eğitimine adayarak asil bir seçim yaptıklarını belirtti.

“Bu herkesin başaramayacağı karmaşık ve çok yönlü bir görev. Çocuklarımız sizlerin sayesinde ülkelerinin değerli vatandaşları olarak büyüyorlar. Doğru temeli ve değer sistemini kurduğunuz için geleceğe güvenle bakıyorlar” dedi.

Devlet Duması’ndaki Birleşik Rusya grubunun ilk başkan yardımcısı Vyacheslav Makarov, öğretmenlere ve emektarlara özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

“Karmaşık ve sorumlu mesleğiniz özveri ve yüksek ahlaki nitelikler gerektiriyor. Çocuklarımıza öğretiyorsunuz, yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı oluyorsunuz, Anavatan sevgisini aşılıyorsunuz. Bu tür işler büyük bir bilgelik, sabır ve yaptığınız işe sevgi gerektirir. Her öğrenciye nasıl bir yaklaşım bulacağınızı ve onlar için gerçek bir mentor olacağınızı biliyorsunuz” diyerek öğretmenlere seslendi.

Devlet Duması’ndaki Birleşik Rusya grubunun başkan yardımcısı Sergei Morozov, öğretmenlere uzun yıllar süren günlük çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

“Modernlik hepimiz için yeni zorluklar yaratıyor, bilgi teknolojisi yaşamda giderek daha yaygın hale geliyor, ancak hiçbir şey canlı insan iletişiminin yerini alamaz. Bu nedenle, ülkemizin kolektif Batı’nın askeri, bilgilendirici, ideolojik saldırganlığına maruz kaldığı ve genç nesil Rusların zihinleri ve kalpleri için mücadelenin, Rusya’nın varlığı için bir mücadeleye dönüştüğü günümüz dünyasında göreviniz özellikle önemlidir. Rusya” diye kendinden emin.

Devlet Duma Sivil Toplumun Geliştirilmesi Komitesi başkanı Olga Timofeeva, Stavropol Bölgesi öğretmenlerini tatilden dolayı tebrik etti.

“Bugün öğretmenler eğitim cephesinde zorlu bir mücadele veriyor. Askeri cepheden daha az önemli değil. Koşulları iyileştirmeye çalışıyoruz: Okulları yeniliyoruz, yenilerini inşa ediyoruz, ekipman satın alıyoruz, sınıfları donatıyoruz. Ama yine de hepimiz şunu anlıyoruz ki okulun kalbi olan en önemli şey öğretmendir” dedi vekil.

Hoparlör
Vasilyev Vladimir Abdualiyeviç
Vasilyev Vladimir Abdualiyeviç
Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması’ndaki “BİRLEŞİK RUSYA” grubunun başkanı, Partinin Tver bölge şubesinin Bölgesel Siyasi Konseyi Başkanlığı üyesi
#Vasiliev
​​​​​​​Arşinova
#Majuga
#Makarov
#Timofeeva
#Morozov
#Tebrikler
#Öğretmenler Günü
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/deputaty-edinoj-rossii-pedagogi-opora-dlya-gosudarstva-ih-trud-fundament-budushego-vklad-v-procvetanie-strany

Yayın Tarihi: 06 Ekim 2024

Son Güncelleme: 05 Ekim 2024

DÜNYA