Birleşik Rusya, Moskova’da Moskova Konut ve Kamu Hizmetleri Okulu projesini başlattı

Birleşik Rusya, Moskova'da Moskova Konut ve Kamu Hizmetleri Okulu projesini başlattı.
Birleşik Rusya, Moskova’da Moskova Konut ve Kamu Hizmetleri Okulu projesini başlattı

Birleşik Rusya, Moskova’da Moskova Konut ve Kamu Hizmetleri Okulu projesini başlattı
2024,

Hizmet tüketicilerinin hukuk okuryazarlığının artırılması amaçlanıyor
Kursun süresi Eylül 2024’ten Haziran 2025’e kadardır. Moskova Havacılık Merkezi ve Belediye Ekonomisi Müzesi temelinde idari bölgelerde düzenlenen çevrimiçi dersleri ve yüz yüze uygulamalı dersleri içerir. Ayrıca katılımcılara kişisel danışmanlık hizmeti verilmektedir.

Konuşmacılar Konut ve Kamu Hizmetleri Reformu Merkezi’nden öğretmenler ve uygulayıcılar olacak.

“Sadece teorik öğretmenleri değil, mevzuatı fiilen sahada uygulayan uygulayıcıları da birleştirmeye çalışacağız. Bu programın sadece yararlı değil, aynı zamanda ilginç olacağını da umuyoruz, çünkü Moskova Konut ve Toplumsal Hizmetler Müzesi’ne gezileri ve Moskova Konut ve Toplumsal Hizmetler Analitik Merkezi’ne gezileri içeriyor” dedi. VDNKh’deki Moskova Şehri Konut ve Toplumsal Hizmetler Müzesi’ndeki proje Devlet Duma İnşaat ve Konut ve Toplumsal Hizmetler Komitesi Başkan Yardımcısı, proje yöneticisi Svetlana Razvorotneva.

Eğitimin sonunda katılımcılara sertifika verilecek.

“Birleşik Rusya”, konut ve toplumsal hizmetler sektöründe tüm sürecin nasıl işlediğine içeriden bakmanıza olanak sağlayacak bir proje başlattı. Eğitim teorik materyaller kullanılarak, temsilcilerin ve Moskova Şehri Konut ve Toplumsal Hizmetler Reform Merkezi’nin doğrudan uygulayıcılardan davet edilmesiyle gerçekleştirilecek. Partinin ilçe şubelerinde büyük onarımlar, organizasyon, yönetim organizasyonlarının çalışmaları ve atık imha sürecinin organizasyonu konuları tartışılacak. Amaç sadece bilgi edinmek değil, aynı zamanda deneyim paylaşmaktır. Birincil şube temsilcilerinin ve belediye milletvekillerinin yeni bilgiler edinebileceklerinden ve kendi bölgelerinde ve doğrudan yerel olarak çalışmanın en iyi uygulamalarını gösterebileceklerinden eminim” diye ekledi Moskova Şehri “Okuryazar Tüketiciler Okulu” parti projesinin federal koordinatörü Duma milletvekili Alexander Kozlov.

“Moskova Konut ve Kamu Hizmetleri Okulu” projesinin, partinin Moskova şehri bölge şubesi tarafından, Moskova belediye hizmetleri kompleksi ve “Okuryazar Tüketici Okulu” ve “parti projeleri” desteğiyle yürütüldüğünü hatırlatalım. MKD sakinleri”.

Hoparlör
Kozlov Alexander Mihayloviç
Kozlov Alexander Mihayloviç
Federal parti projesi “Okuryazar Tüketici Okulu” koordinatörü, Moskova Şehir Duması Devlet İnşası ve Yerel Öz Yönetim Komisyonu Başkanı
#Moskova
#Tüketici okuryazarlığı okulu
#partiprojeleri
#Uravorotneva
#Kozlov
#kurslar
#OkulBarınma ve Toplumsal Hizmetler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-moskve-edinaya-rossiya-dala-start-proektu-moskovskaya-shkola-zhkh

Yayın Tarihi: 21 Eylül 2024

Son Güncelleme: 21 Eylül 2024

SİYASET