TARIMKON GENEL BAŞKANI HAKAN YÜKSEL, HAZİNE VE MALİYE BAKANI DR.NUREDDİN NEBATİ İLE BİR ARAYA GELDİ

TARIMKON GENEL BAŞKANI HAKAN YÜKSEL, HAZİNE VE MALİYE BAKANI DR.NUREDDİN NEBATİ İLE BİR ARAYA GELDİ

GÜNCEL 

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA –Özel Haber
Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu (TARIMKON ) Genel Başkanı Hakan YÜKSEL, T.C. Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin NEBATİ ile İstanbul `da Türkiye Ekonomi Modeli Yeni Adımlar ve Enflasyon Tedbirleri Tanıtım Toplantısı’ na katılarak TARIMKON` nun Çalışmalarını anlattı.

TARIMKON Genel Başkanı Hakan YÜKSEL, T.C. Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin NEBATİ ile İstanbul `da Yapılan Toplantı ile ilgili Usta Gazeteci Abdullah Yiğit `e Açıklama Yaptı.

TARIMKON Genel Başkanı Hakan YÜKSEL, T.C. Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Dr. Nureddin NEBATİ Başkanlığında yapılan Türkiye Ekonomi Modeli Yeni Adımlar ve Enflasyon Tedbirleri Tanıtım Toplantısı’na TARIMKON olarak katılım sağladık. Toplantı sonrasında Sayın Bakanımıza, TARIMKON `un Yurt içinde yüksek katma değerli tarımsal ürünler üretilmesi ile ilgili projelerimizi sunduk dedi.

Açıklama yok.

Toplantı Sonrası ise Bakanımız Sayın Nebati ile yapılan görüşmemizin sonucunun gayet olumlu olduğunu dile getiren Genel Başkan Hakan YÜKSEL,

Bakan Sayın Nebati’nin açıkladığı Yeni ekonomik model ve Enflasyon tedbirleri içinde TARIMKON olarak elimizden ne gerekiyorsa devletimizin yanındayız dedi.

Açıklama yok.

Related posts