MEXC Global, Crypto Expo Dubai 2021’de Asya’daki en iyi kripto borsası ünvanını kazandı

MEXC Global, Crypto Expo Dubai 2021’de Asya’daki en iyi kripto borsası ünvanını kazandı

EKONOMİ 

MEXC, Crypto Expo Dubai Konferansı’nda ödüllendirildi
MEXC Global, Crypto Expo Dubai 2021’de Asya’daki en iyi kripto borsası ünvanını kazandı. Etkinlikte blok zincir (blockchain) endüstrisindeki en büyük markalardan bazıları yer aldı.

MEXC, dijital varlık dünyasını şekillendiren en iyi şirketlerin çeşitli ürün ve hizmetlerini sergilemelerine olanak tanıyan etkinliğin altın partneri olmaktan dolayı memnuniyetini dile getirdi. Fuar, yatırımcıların ve sektör liderlerinin küresel ekonomiyi yeni bir kripto çağına yönlendirme konusunda ilişki ağı kurmalarına ve fikir alışverişinde bulunmalarına imkan sağladı.

MEXC, Pazarlama Stratejisinde İnce Ayar Yapıyor

Dubai’deki kripto konferansında bulunan MEXC ekibi, hızla büyüyen borsanın kripto hizmetleri paketini başarıyla sergiledi ve küresel benimsemeye ulaşma stratejileri hakkında bilgi verdi.

Temsilciler, kripto dünyasındaki en iyi profesyonellerle benzersiz bir şekilde etkileşim kurma şansı yakaladı ve pazarlama stratejilerini nasıl yükseltecekleri konusunda heyecan verici yeni fikirler elde etti. Ayrıca, birden fazla kripto şirketinden yöneticilerle yüz yüze görüştüler ve kripto dünyasındaki iş fırsatlarını büyütmenin yollarını ortaklaşa araştırdılar.

MEXC ekibi, ‘Asya’daki en iyi kripto para borsası’ ödülünü sadık kullanıcılarına ve destekçilerine armağan etti.

Kripto Hizmetlerinde Yükselen Bir Küresel Lider

MEXC’yi Asya’daki en iyi kripto ticaret platformu olarak gösteren en son ödül, platformun mükemmel küreselleşme stratejisini ve değişen pazarlara uyum sağlama isteklerini gözler önüne seriyor. Merkezi kripto borsası, 500 milyon doların üzerinde işlem hacmine ve 200’den fazla ülkede büyüyen bir kullanıcı tabanına sahiptir.

2018 yılında hizmete başlamasından bu yana MEXC, çeşitli kripto alım satım fırsatlarını dünya çapındaki yatırımcılara genişletti. Singapur merkezli borsa şimdi mükemmel kripto para ticareti hizmetlerini Japonya, Türkiye, Hindistan, Endonezya, Afrika, Güney Kore, Brezilya gibi daha fazla bölgeye ve ülkelere sunuyor.

MEXC ayrıca kriptoyu bir sonraki seviyeye taşımak için en trend blok zinciri projelerinden bazılarıyla ve “on-ramp” kripto platformlarıyla birlikte çalışır. Son zamanlarda, küresel borsa Avalanche, Polygon ve Solana gibi pazar lideri blok zincirleriyle stratejik ortaklıklar kurdu.

MEXC, blok zinciri ve kripto sektörlerinin yaygın olarak benimsenmesini teşvik etmek için bu umut verici platformlara eko finansman ve teknik destek sunuyor.

Related posts