CEVDET YILDIRIM `DAN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI

CEVDET YILDIRIM `DAN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI

GÜNCEL 

Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı Gaziantepli İş Adamı Cevdet Yıldırım, 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlaması sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Yıldırım mesajında şu ifadelere yer verdi;

Öğrencileri bilgi ve fikir sahibi olmuş, ahlaklı bir fert ve toplum idealine göre çalışan, farklılıklara saygılı, demokrasi kültürü yerleşmiş, geçmişini, ülkesini, milletini, değerlerini bilen, dinini, kültürünü ve tarihini seven fertler olarak yetiştirmek arzusunda olduklarını belirten Başkan Yıldırım, mesajında şunlara yer verdi;

Yeni bir eğitim-öğretim yılına daha eriştik. Her yeni başlangıç gibi yine heyecanlıyız. 2022-2023 eğitim-öğretim yılı’nın yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza, velilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Gaziantep ilimizin her köşesinde sınıfları cıvıl cıvıl dolduran her yaştan öğrencimizin, fedakâr velilerimizin ve öğretmenlerimizin coşkusunu paylaşıyorum.

Eğitime ayrılan payın her geçen gün katlanarak arttığı ülkemizde, okul öncesinden üniversiteye bütün çocuk ve gençlerimizin asrın gereklerine uygun olarak eğitim almaları, teknolojiyi verimli kullanmaları ve en önemlisi eğitim imkanından eşit derecede faydalanmaları için çalışıyoruz.

Öğrencilerimizi bilgi ve fikir sahibi olmuş, ahlaklı bir fert ve toplum idealine göre çalışan, farklılıklara saygılı, demokrasi kültürü yerleşmiş, geçmişini, ülkesini, milletini, değerlerini bilen, dinini, kültürünü, tarihini seven fertler olarak yetiştirmek ve onların birikimlerinden başta memleketimizin ve sonra tüm insanlığın istifade etmesi en büyük arzumuzdur.

Bu vesileyle, eğitim camiasının her kademesinde sabır ve azim ile çalışan kadrolarımıza şükranlarımı sunuyorum. 2022-20123 eğitim-öğretim yılı’nın Gaziantep ilimizde ve tüm memleketimizde öğrencilerimize başarılar getirmesini temenni ediyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Related posts