CEVDET YILDIRIM `DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

CEVDET YILDIRIM `DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

GÜNCEL 

Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı Gaziantepli İş Adamı Cevdet Yıldırım, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yıldırım mesajında şu ifadelere yer verdi:

Karşılıksız emek ve sınırsız sevgiyle bizleri büyüten annelerimize minnetimizin bir ifadesi olarak her yıl mayıs ayının ikinci pazar günü, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de “Anneler Günü” olarak kutlanmaktadır.

Anneler, saf bilginin, sevgi ve şefkat duygularının, hoşgörünün tükenmez kaynağıdır. Yeryüzündeki en yüce görevi, her türlü zorluğa rağmen, karşılık beklemeden yerine getiren anneler; geleceği emanet edeceğimiz çocukları hayata hazırlamanın yanı sıra, gelenek ve örflerimizi kuşaktan kuşağa aktarılmasında, bizi millet yapan değerlerin yaşatılmasında hayati bir rol oynamaktadırlar.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de korana virüs sebebiyle yaşadığımız bu zorlu süreçte de bir sorumluluğu daha fedakârlıkla üstlenen, Peygamber Efendimizin “Cennet, Annelerin Ayakları Altındadır” hadis-i şerifiyle payelendirdiği, varlıklarıyla hayata anlam katan, annelerimizin hakkı hiç bir şekilde ödenemez.

Bu duygu ve düşüncelerle başta aziz şehitlerimizin emaneti annelerimiz olmak üzere, hayatını evlatları için adamış tüm annelerimizin “Anneler Günü ”nü en içten dileklerimle kutluyor, ebediyete irtihal etmiş bütün annelerimizi rahmetle anıyorum.

HALİL İBRAHİM YILDIRIM-ANKARA

Related posts