BAŞKAN KUŞ SAHADAN BİR AN OLSUN AYRILMIYOR

BAŞKAN KUŞ SAHADAN BİR AN OLSUN AYRILMIYOR

GÜNCEL 

BAŞKAN KUŞ SAHADAN BİR AN OLSUN AYRILMIYOR.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçeyi adeta karış karış dolaşıp, vatandaşların taleplerini sahada bire bir alıp, yerinde çözümler üretmeye devam ediyor.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçeyi adeta karış karış dolaşıp, vatandaşların taleplerini sahada bire bir alıp, yerinde çözümler üretmeye devam ediyor. Rutin belediyecilik çalışmalarının yanı sıra her gün saha ziyaretleriyle de vatandaş ve esnafla bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş son olarak beraberinde Belediye Meclis Üyesi Abdullah Samak’la birlikte ilk olarak Eyyübiye mahallesine geçti.

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Burada Mahalle Muhtarı Ömer Diş ve bölge sakinleriyle bir araya gelip, talepleri dinleyen Başkan Kuş, daha sonra beraberindekilerle birlikte Akşemsettin mahallesine geçti.

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Burada da mahalle muhtarı Tayyip Teber İzol’la birlikte yürütülen yol yapım çalışmalarını inceleyen Başkan son olarak Direkli mahallesinde Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop’la birlikte vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyen ve taleplerin yerine getirilmesi için ilgilileri anında talimatlandıran Başkan Kuş, vatandaşların takdirini kazandı.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Esnaf ve vatandaşlarla her zaman iç içe olup talepleri birinci ağızdan dinlemeye devam edeceklerini belirten Başkan Kuş,” İlçemizi esnaf ve vatandaşlarımızla birlikte yönetmeye devam edeceğiz.” Dedi.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Related posts